Foto: Janne Andersson via Värnamo Nyheter

Lyssna: Markoolio producerar Enkamps ingångslåt inför UFC London

✅Oliver Enkamp ställs mot den rutinerade engelsmannen på motståndarens hemmaplan

Nu är det inte långt kvar till Oliver “The Future” Enkamp stiger in i buren för att gå karriärens andra UFC-match. Den 26-åriga talangen kommer att ställas mot Danny Roberts under helgens prelims och inför galan kan Enkamp avslöja att den svenskfinska musikartisten och komikern Markoolio producerat den låt som han kommer att vandra ut till. Det är inte första gången som Markoolio samarbetar med kampsportsstjärnor, 2010 presentade han K1-fightern Rickard Nordstrand under hans Rumble of the Kings-match i Stockholm.


Bildextra: Oliver Enkamp har biffat till sig rejält inför UFC London


När MMAnytt pratade med Enkamp så sade han att Markoolio är ett UFC-fan och att musikartisten bland annat kommenterat på hans Instagram-bilder. “The Future” slängde ut en fråga till Markoolio på skoj men det tog inte lång tid innan ett litet samarbete var igång. I helgen kommer vi att få höra det fullständiga resultatet.

Relaterat:

Ohmbet Störst på MMA | Här hittar du bästa oddsen på MMA & UFC - Klicka här
Kategorier
Senaste NyttUnderhållning

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Jon Jones vs. Alexander Gustafsson är bokad och klar för UFC 232! Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...