Ny svensksuccé: Här vinner “Herminator” i BRAVE-debuten!

✔ Malin Hermansson stryper ut TV-kändisen! ✔ Se video här!

Den internationella MMA-organisationen BRAVE Combat Federation höll under måndagen sin första gala sedan coronauppehållet, när BRAVE CF 35 gick av stapeln i Bukarest, Rumänien. En av dem som fightades var svenskan Malin “The Herminator” Hermansson – som stod för en av sina mest imponerande prestationer hittills i karriären.

Hermansson, som representerar Örebroklubben Akademi Nord, tog sig an rumänskan Ana Maria Pal – och vann matchen via submission. Detta efter en dominant insats av svenskan som först dikterade ståendes i rond ett, för att sedan visa upp sina utvecklade färdigheter på marken i den andra ronden.


RELATERAT: HAN GÖR DET! Jack Hermansson besegrar Kelvin Gastelum!

SE ÄVEN: KLART: Khamzat Chimaev tillbaka för ny UFC-match – nästa helg!


Knappt halvvägs in i rond två säkrade Hermansson segern genom att strypa ut hemmafightern med en rear-naked choke.

Den avslutande sekvensen går att se i videoklippet nedan (via Instagram):

Motståndaren känd från rumänska “Robinson” – blev diskad

Ana Maria Pal är något av en TV-kändis i Rumänien, efter att ha medverkat i landets version av realityserien “Robinson”, eller “Survivor” som programmet kallas på engelska.

Pal var med i 2020 års upplaga – och blev diskvalificerad från tävlingen. Detta efter att ha skallat en manlig deltagare.

Matchen mot Hermansson var Pals första MMA-fight sedan hennes medverkan i TV-programmet.

Malin Hermansson möter Elin Öberg i Sverige

Med segern mot Pal står Hermansson nu med ett professionellt matchfacit på 5-1. Detta var hennes första vinst via avslut i proffskarriären. Submissionvinsten visar att hon, som tidigare boxare, börjar bli allt mer komplett som MMA-fighter med ständiga förbättringar även i markkampen.

Som tidigare avslöjat ställs Hermansson härnäst mot Elin Öberg i ett högintressant svenskmöte – om knappt tre veckor. Detta när BRAVE CF 38 avgörs på svensk mark i Stockholm den åttonde augusti.


LÄS MER: KLART: Svenska stjärnorna gör upp på stora MMA-galan i Stockholm!


 

Kategorier
Senaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...