Elin Öberg besegrar Malin Hermansson på BRAVE CF 38!

✔ Vinner stormötet mellan svenskstjärnorna

Alldeles nyss fick vi se de svenska MMA-stjärnorna Malin Hermansson och Elin Öberg göra upp på huvudkortet av BRAVE CF 38 som äger rum på Clarion Hotel Sign i Stockholm.

LÄS MER: BRAVE CF 38 i Stockholm – Resultat


Det var också Öberg som tog hem vinsten via enhälligt domslut, efter tre ronders krig. Hermansson inledde bra med nedtagningar och submissionförsök i den första ronden, men Öberg visade på fin striking under hela mötet och tog över matchbilden i den andra ronden, vilket lämnade “The Herminator” rejält blodig.

Hermansson tog därefter tillbaka momentumet med en nedtagning och toppkontroll under en stor del av den tredje ronden, men det räckte inte för att knipa domslutssegern.

Via Instagram:

MMAnytt pratade med Elin Öberg direkt efter matchen, som förståeligt nog visade på en sprudlande glädje efter vinsten.

– Det känns fantastiskt, jag är så glad. Det här var ett stort steg för mig och min karriär, för hon har ändå fightats i Bellator och Cage Warriors och har gått fler matcher än mig, sade Öberg.

– Jag tycker alltid att svenskmöten är mer riskfyllt. Då är det mer vinna eller försvinna. Jag vill alltid hylla andra svenska fighters, men samtidigt vill vi alla till UFC. Jag kände självklart av pressen inför, eftersom hon var den mer erfarna, avslutar hon.

Se intervjun i sin helhet nedan:

VILKET KRIG! 👊🇸🇪Elin Öberg besegrar Malin Hermansson via delat domslut på #BRAVECF38! Spana in segerintervjun med Ashah Tafari här! ⬇️

Publicerat av MMAnytt.se Lördag 8 augusti 2020

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...