Malin Hermansson utmanar Elin Öberg: “Plötsligt vill du inte fightas …”

✔ Svenska Bellator-stjärnans kaxiga hälsning - till talangen!

En av Sveriges främsta stigande MMA-stjärnor på damsidan är örebroaren Malin Hermansson, 29. “The Herminator” – som hon också kallas – har kontrakt med en av världens största organisationer i form av Bellator MMA, och står ju nu med två raka vinster samt ett professionellt record på 4-1.

Nu vill Hermansson få till ett riktigt spännande svenskmöte. I ett inlägg på Instagram utmanar hon nämligen stjärnskottet Elin Öberg, 23, från Stockholm, som själv har ett matchfacit på 2-1.


LÄS MER: Svensk kampsport tillbaka – klart med ny MMA-gala i sommar!

LÄS OCKSÅ: Regeringens krav – som MMA-förbundet struntar i


Malin Hermansson: “Acceptera matchen!”

Öberg väntas gå sin nästa match på Fight Club Rush 7 i Västerås den fjärde juli – en gala som markerar svensk MMA:s återkomst efter coronauppehållet. Talangens tilltänkta motståndare påstås dock ha dragit sig ur, varför Hermansson nu erbjuder sig att hoppa in istället.

– Elin Öberg, du var bokad att fightas på FCR i 55 kilo. Din motståndare har dragit sig ur och jag steppar upp. Men plötsligt vill du inte mötas jag erbjuder mig att fightas mot dig. Inför senaste Superior Challenge erbjöd jag att möta dig i 55 kilo. Den gången var vikten din ursäkt. Men plötsligt kan du möta någon annan nära min vikt på FCR? skriver Malin Hermansson och fortsätter:

– Jag väljer aldrig mina motståndare, jag är här för att fightas. Acceptera matchen på FCR! Låt oss ge MMA-fansen en match mellan två strikers!

Hermansson var senast aktuell på Superior Challenge 20 i december, där hon besegrade veteranen Karla Benitez via enhälligt domslut. Öberg förlorade å andra sidan sin senaste fight mot Elizabeth Rodrigues på AK Fighting Championship 2 i november.


RELATERAT: Malin Hermansson klar för “drömfight” på storgalan: “Tuffaste hittills”


 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...