Malin Hermansson utmanar boxningsstjärnan – får svar från annat håll

✅ Den obesegrad svenskan är fortfarande på krigsstigen ✅ Ratar hela divisionen av "modeller"

Förra året blev det klart att Bellator tecknat kontrakt med den svenska flugviktaren Malin “The Herminator” Hermansson (2-0). I december tog Hermansson till Twitter för att utmana nästan alla fighters i sin division, dock utan att få ordentligt svar på hennes utmaningar.

RELATERAT: Bellator-fightern Malin Hermansson utmanar allt och alla på Twitter

Hermansson kritiserade flera fighters för inaktivitet och ovilja att anta hennes utmaningar. Hon vädjade ständigt till Bellators vd Scott Coker om en match, och fortsätter att göra så. En av de hon utmanade var boxningsstjärnan Heather “The Heat” Hardy (22-0 i boxning, 2-1 i MMA), som nyligen meddelade att hon är tillbaka från semestern och redo att återgå till träning – ett meddelande Hermansson var snabb med att kommentera.

LÄS OCKSÅ: Bellator kommer till Stockholm nästa år!

Det tog dock inte slut där. Bellator tecknade också nyligen kontrakt med taekwondo-stjärnan Valerie Loureda (0-0), som var redo att ta sig an Anastasia Bruce, med ett matchfacit på 0-12 som amatör. Idrottskommissionen i Connecticut tillät dock inte matchningen, och givetvis var “The Herminator” där för att utmana Loureda.

Hermansson fortsatte vädja till Bellator om att få möta Loureda, men har ännu inte fått svar.

Svenskan fick dock ett svar från Brooke Mayo (0-2), någon hon utmanat tidigare.

Hittills har Hermansson lyckats ta sig förbi svenskorna Gabriella Ringblom och Cornelia Holm – två hyllade talanger som endast förlorat mot “The Herminator”. Det återstår att se vem Hermansson möter i sin Bellatordebut.

Vem vill du se Hermansson möta? 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara