OBS. Tara LaRosa har inget med matchen eller galan att göra. Foto: Invicta Fighting Championship

Man vs. Kvinna: Bisarr MMA-match med 1 miljon i prispott anordnas i Ryssland

Vilket kön är egentligen bäst? Det står nu klart att det kommer att anordnas en minst sagt suspekt MMA-match i Ryssland där en man kommer att slåss mot en kvinna för chansen att vinna 1 miljon USD.

När Ronda Rousey stod på toppen av sin karriär sade bland annat veterankommentatorn Joe Rogan att “Rowdy” hade talangen att besegra hälften av den manliga bantamviktklassens fighter, ett uttalande som han sedan tog tillbaka efter att Rousey förlorade sin både sin titel och returmatch.

1 miljon i prispengar – sägs det

Det står nu klart att den före detta UFC-fightern Brad Kohler och hans affärspartner A.J. Hiller siktar på att en gång för alla sätta ett stopp för man vs. kvinna-diskussionerna då duon kommer att anordna en gala i Ryssland som går under det sofistikerade namnet “Gender Wars”.

Som namnet antyder så kommer en man och en kvinna att slåss under galan och inte nog med det, eventet kommer inte överses av en sportkommission och marknadsförs med följande slogan:

“No Cage, No Ropes. Backyard Rules!”

Galan kommer endast att kunna ses via en livestream och innan kvällens huvudmatch kommer tungviktarna Travis Wiuff (75-21-1) och Wes Sims (24-14-1-2) att ryka ihop. Sims kommer även att ha UFCs Hall of Fame-stjärna Mark Coleman i sin hörna.

Enligt reklamen som cirkulerar runt så tävlar deltagarna om en prispott på 1 miljon USD (ca. 8,4 miljoner kronor) men det skall nog tas med en nypa salt.

Anordnarna av galan söker nu efter deltagare till matchen så om du känner dig manad kan du ta kontakt med Kohler eller Hiller och få en chans att flyga till Ryssland för att delta i en minst sagt suspekt gala:

Kategorier
RekommenderatSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
En kommentar
  • jense
    14 November 2017 at 02:26

    “Ryssland”

  • Svara