Marc Diakese klar för ny match – Möter Hooker i Las Vegas

Marc Diakese är klar för sin nästa match. Han kommer att delta under UFC 219 som går av stapeln den 30 december i Las Vegas.

Det står nu klart att den spännande fightern Marc Diakese kommer att tävla under UFC 219 i Las Vegas. Det är hans första match sedan han fick sitt obesegrade matchfacit förstört av Drakkar Klose i juli.

Möter Dan “The Hangman” Hooker

Innan förlusten hade Diakese tolv raka vinster varav tre av dem var i oktagonen.

“Bonecrusher” Diakese kommer att ta sig an Dan “The Hangman” Hooker som tar med sig en vinst till buren. Hooker tog hem en imponerande KO-vinst mot Ross Pearson i juni och han har därmed vunnit varannan sedan han gjorde sin UFC-debut i juni 2014.

De två kämparna kommer att mötas under UFC 219 den 30 december, en gala som bland annat kommer att bjuda på ett intressant bantamviktsmöte mellan den före detta mästaren Dominick Cruz och den topprankade Jimmie Rivera.

Rykten säger även att Emil “Valhalla” Meek och Kamaru Usman är klara för december-kortet.

 

Ta en titt på det uppdaterade matchkortet!

Diakese eller Hooker – Vem tror du vinner?

 

Kategorier
Senaste NyttUFC 219

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara