Marcin Held sägs ha fått nytt motstånd inför UFC Polen

Det ser ut som att Marcin Held kan komma att få motstånd inför UFC Polen den 21 oktober. Enligt källor möter Held en lovande UFC-debutant från Tyskland.

Marcin Held var inbokad för att möta Teemu Packalén under UFC Fight Night 118 den 21 oktober men för några dagar sedan kunde MMAnytt.se rapportera att finska Packalén tvingats ställa in matchen på grund av en omfattande knäskada.

Sedan dess har det varit tyst kring Held och hans position under galan men nu verkar det äntligen som att Held fått en motståndare i den tyska kämpen Nasrat Haqparast som just nu innehar ett matchfacit på 8-1.

Åtta raka vinster, alla via avslut

Tristar Gym-grundaren Firas Zahabi var snabb på att rekommendera Haqparast när nyheten om Packalén blev offentliga och det ser nu ut som att UFC kan ha lyssnat på den legendariska tränaren.

Haqparast prestationer talar dock för sig själva. 22-åringen må ha förlorat sin MMA-debut 2012 men sedan dess har han radat upp åtta raka vinster varav alla är via TKO/KO.

 

Vad tycker du om den nya matchen?

 

Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 118

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...