VIDEO: Se Mark Hunt avsluta Derrick Lewis efter deras vilda krig

Mark Hunt och Derrick Lewis krigade i över tre ronder - innan "The Super Samoan" säkrade TKO-vinsten.

Alldeles nyss avgjordes huvudmatchen på UFC Fight Night 110: Lewis vs. Hunt i Auckland, Nya Zeeland.

Vi fick se ett riktigt spännande krig mellan två topprankade tungviktare, när amerikanen Derrick Lewis tog sig an hemmafavoriten Mark Hunt. Det var jämnt rakt igenom och de två turades i princip om att skaka varandra med hårda attacker.

Tog slut i den fjärde ronden

“The Super Samoan” tycktes ligga lite steget före genom matchens gång, men “The Black Beast” svarade gång på gång med plötsliga anfall i form av vilda svingar, hoppsparkar och flygande knän.

I slutändan blev det dock för mycket för Lewis, som överrumplades av Hunts slag och stenhårda armbågar – innan domaren hoppade emellan mot slutet av den fjärde ronden.

Chockbeskedet: Kan gå i pension

Efter matchen kom ett väldigt oväntat besked från Lewis. Detta var nämligen (med största sannolikhet) sista gången vi fick se honom i buren.

“This was probably my last fight,” sa Lewis till Brian Stann.

Resultat och statistik

#7 Mark Hunt besegrade #6 Derrick Lewis via TKO (slag och armbågar) i rond 3 (3:51).

Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 110

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara