Mark Hunt intresserad av match mot K-1 legend i Australien

✅ K-1 World Grand Prix legendarerna redo att möta varandra ✅ Kan äga rum under UFC-gala i Adelaide, Australien

Innan Gökhan Saki och Mark Hunt tävlade i UFC var de båda i den absoluta världstoppen i K-1, som under sin storhetstid med namnet K-1 World Grand Prix utan tvekan var den mest prestigefyllda organisationen för en striker att fightas för. Saki har gått 96 kickboxningsmatcher och vunnit 83, varav 59 via knockout.

Under sin otroliga karriär har han besegrat fighters som Tyrone Spong (2x), Ruslan Karaev och Alexey Ignashov.

Hunt vann K-1 World Grand Prix 2001 och har totalt gått 43 kickboxningsmatcher och vunnit 30. Han har under sin K-1-karriär bland annat varit inblandad i en av de sjukaste K-1-matcherna någonsin, när han i mötet med Ray Sefo släppte garden helt och bjöd in Sefo att slå honom allt han hade – till synes utan att påverkas.

Gökhan Saki utmanar Mark Hunt lagom till UFC Adelaide

Några dagar efter Hunts förlust i huvudmatchen på UFC Fight Night 136: Hunt vs. Oleinik mot Alexei Oleinik skickade Saki ett förslag på vem han skulle möta härnäst – nämligen Hunt på dennes hemmaplan i Adelaide, Australien.

UFC anordnar en gala den andra december där forne mästaren Junior dos Santos agerar huvudnummer tillsammans med Tai Tuivasa.

Nu verkar det som att Hunt – tillsammans med lagkamraten Tuivasa är intresserade av matchen.

Vad tycker läsarna om matchningen? Kommentera!

 

Kategorier
Mark HuntSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara