Mark Hunt går bärsärk – tar heder och ära av Dana White!

✔ UFC-veteranen rasande: "Måste avsluta det här ..."

Den populäre nyzeeländaren Mark Hunt har inte mycket till övers för UFC-bossen Dana White. Hunt är en av sportens största motståndare till doping och har tidigare stämt UFC – i samband med hans fight mot en dopad Brock Lesnar.

Nu meddelar “The Super Samoan” att han planerar en återkomst för att kunna finansiera ytterligare en stämningsansökan mot UFC. Hunt passar även på att ta heder och ära av “tjuvaktige” White.

Hunt menar på att atleterna inom UFC blir utnyttjade men att de flesta är för rädda för att säga någonting. I en intervju (via MMAjunkie) berättar nyzeeländaren vad han tycker om White:

– Han är en tjuvaktig liten larv, ett skämt och en total idiot, säger Hunt i intervjun.

– Varför tar du dig till den absoluta toppen av fighting? För att få bra betalt. Just nu får atleterna inte det utan blir istället blåsta, menar Hunt.


RELATERAT: Mark Hunt går loss mot “fuskarna” Brock Lesnar och Farbricio Werdum

LÄS ÄVEN: Gåshud – se första trailern inför UFC:s comebackgala! 


Mark Hunt planerar för återkomst – i boxning

Hunt tänker inte vika ner sig. Trots att han inte fightats sedan i december 2018, förklarar 46-åringen att han behöver gå matcher.

– Just nu planerar jag att gå en match i boxning, men jag behöver åtminstone sex fighter. Jag vill såklart avsluta min karriär men behöver samtidigt pengar till stämningen mot UFC. Jag måste avsluta det här, säger Hunt.

UFC-veteranen står även bakom försöken att införa “Muhammad Ali Boxing Reform Act” i MMA. Reformen är redan införd i boxning och Hunt menar på att den kommer att förändra sporten totalt.

– Allt kommer förändras när “Ali Act” införs. Atleterna kommer att få mer betalt och de kommer att kunna leva ett ordentligt liv, menar Hunt.

Fanfavoriten hoppas på att kunna rensa upp sporten och samtidigt skydda fighters mot “tjuvar” som Dana White. Hunt har i dagsläget ingen match inplanerad men ska vara intresserad av att fightas i både boxning och MMA.

Kategorier
Mark HuntSenaste Nytt

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...