Märkliga beskedet: Nya planer för Floyd Mayweather vs Logan Paul

✔ Mystik kring beslutsfattandet

I december förra året blev det klart att den obesegrade boxningsmästaren Floyd Mayweather var på väg tillbaka från pension för att ta sig an YouTube-stjärnan Logan Paul i en boxningsmatch. Nu har det uppmärksammade mötet skjutits fram!

Ursprungligen var det tänkt att de skulle mötas den 20:e februari, men matchen kommer att istället att ske ett annat datum. Än så länge är det oklart varför matchen skjuts upp.

– Efter en helt enorm respons till fight-utannonseringen hoppas vi på att annonsera ett nytt datum väldigt snart tillsammans med några nya spännande detaljer, sade Solomon Engel, vd för streamingplattformen Fanmio till ESPN.


HETAST JUST NUKontroversiella karaktärer

Både Mayweather och Paul har onekligen många hatare trots deras enorma framgång.

Även om Mayweather har ett imponerande och fläckfritt matchfacit på 50-0 i boxning har han ofta kritiserats för sin defensiva boxningsstil, där han sällan tar risker. Utöver det har han varit med om Anchor Text, som ofta hamnar i skuggan av hans framgångar.

Vad gäller kontroverser innanför ringen har Mayweather dessutom hamnat i hetluften för sitt agerande under matchen mot Victor Ortiz år 2011. Efter att bägge fighters separerats av domaren på grund av en överträdelse gick Ortiz fram till Mayweather för att visa respekt genom att omfamna sin motståndare. Så fort Ortiz backade därifrån med händerna nere blev han Anchor Textsänkt och avslutad av Mayweather.

Mayweather har också anklagat kampsportsfans för rasism på grund av hur hårt han kritiserats jämfört med Conor McGregor.


Missa inte: UFC Fight Night: Overeem vs. Volkov – Matchkort, Svenska Tider och Info


Paul har haft flera osmakliga stunder i sina många videobloggar under flera år, men hans största kontrovers ledde till en stämningsansökan som fortfarande inte avslutats. Under ett besök i Japan år 2017 gjorde Paul narr av en person som begått självmord.

Han har dessutom  och sedan laddat upp videon, samt uttryckt sig homofobiskt.– inga händelser som har lett till seriösa konsekvenser hittills.

Paul har hunnit med en proffsmatch i boxning. Han mötte YouTube-rivalen KSI i en returmatch från deras oavgjorda amatörmatch – och förlorade via domslut.

 

Vem vinner: Floyd Mayweather eller Logan Paul?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
BoxningFloyd MayweatherSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...