Foto: Superior Challenge (skärmdump / Dolly Clew-Cage Warriors

Norsk brottarstjärna möter Prince på Superior Challenge 20

✅ Hamlet ställs mot farlig fransk striker på svenska storgalan

Ännu en matchning står klar för vinterns Superior Challenge 20.

Det handlar om ett möte i lätt tungvikt mellan norske Marthin Hamlet (5-1) och franske Prince Aounallah (14-10).

Läs mer: Superior Challenge 20: Matchkort, Tider och Stream

Åtta avslut i första ronden

Hamlet, den norske brottarstjärnan som sadlat om till MMA, går nu sin sjunde proffsmatch i karriären. Detta efter att han gjort sin proffsdebut på Superior Challenge 15 för två år sedan.

– Marthin Hamlet är en fullblodsidrottsman. Han hade en framgångsrik brottarkarriär i norska landslaget och när han bestämde sig för att satsa på MMA har han hunnit med sex matcher på bara två år. Marthin har siktet inställd på den absoluta MMA-toppen och i hans väg står nu Prince Aounallah. En hårt slående fransk striker med erfarenhet från totalt tjugofyra proffsmatcher, säger Babak Ashti, grundare Superior Group International, om matchningen.

Prince Aounallah har tävlat i både tungvikt och lätt tungvikt, och har tagit hem elva av sina fjorton vinster via avslut – varav åtta redan i den första ronden.

Mer om Superior Challenge 20:

Superior Challenge 20 går av stapeln i Victoriahallen i Älvsjö den 7 december.

Köpt galabiljett ger även fritt tillträde till Fitnessfestivalen och Kampsportsfestivalen i Stockholmsmässan under hela lördagen. Biljetter kan köpas här (pris från 399 kronor).

Mer information om eventet hittar du på superiorchallenge.com. Klicka här för att se tidigare galor.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara