Stjärnan tillbaka för match i Sverige – efter titelfighten på supergalan

✅ Kolla in det senaste matchkortet för Superior Challenge 20!

Marthin Hamlet har fått datumet klart för sin nästa match.

Den norske talangen, som tävlar i 93-kilosklassen, återvänder nu till svensk mark för en ny fight i Nordens ledande MMA-organistion. Nyligen bekräftades han nämligen som en av deltagarna på Superior Challenge 20, som går av stapeln i Victoriahallen i samband med Fitnessfestivalen i Stockholm den sjunde december.

Hamlet (5-1 MMA) var senast aktuell på storgalan Cage Warriors 106: Night of Champions i London i slutet av juli. Där utmanade han om bältet, men förlorade en tuff titelfight mot Modestas Bukauskas via teknisk knockout i rond fyra. Dessförinnan var den 27-årige norrmannen obesegrad i karriären med fem raka segrar, varav de första tre i Superior Challenge.

View this post on Instagram

Ready to bounce back in the winning column 🦍 Motivated for @superiorchallenge , 7 December. Lets make some waves and 6-1👊

A post shared by Marthin Hamlet (@marthinhamlet1) on

Superior Challenge 20: Uppdaterat matchkort

Hamlet är det andra namnet som avslöjats för Superior Challenge 20. Kolla in det uppdaterade matchkortet nedan!

  • Adam Westlund vs. TBA
  • Marthin Hamlet vs. TBA

LÄS MER: Efter skräckskadan: Talangen klar för Superior Challenge 20!

LÄS OCKSÅ: De har banat vägen för sporten i Sverige: “Vi älskar MMA”


För mer information om Superior Challenge 20, gå till superiorchallenge.com och håll förstås utkik här på MMAnytt.se för de senaste nyheterna!

Kategorier
Senaste NyttSuperior Challenge

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara