Martin Akhtar. Foto: Jan Ahmadi/MMAn

Martin Akhtar till MMAnytt: ‘Nästa match kan bli min sista’

🎦VIDEO+TEXT✅Martin "Mr.Handsome" Akhtar siktar på att avsluta karriären med flaggan i topp i Göteborg

I helgen tog Martin “Mr. Handsome” Akhtar hem karriärens elfte seger då han besegrade japanen Ryo ”Roy” Ryo under huvudmatchen på Superior Challenge 17. Den 37-åriga svensken har fightats professionellt sedan 2012 och trots toppar och dalar så är Akhtar ganska nöjd med sin karriär som kan komma att få sitt stopp efter att han deltar under Bulldog Media Fight Night den 9 juni i Göteborg. Galan kommer även att bjuda på Marcus Kowals och Mikaela Lauréns sista matcher.

Till MMAnytt.se säger den talangfulla “Mr.Handsome” att han ännu inte vet vem han kommer att möta i buren och att hans mål fortsätter att ha roligt när han tävlar. Kolla in intervjun i videon här nedan som gjordes efter Akhtars senaste seger:

Superior Challenge 17: Martin Akhtar

Segerintervju med Martin Akhtar efter den tuffa matchen mot Ryo "Roy" Ryo.

Publicerat av MMAnytt.se den 19 maj 2018


Marcus Kowal och Mikaela Laurén går sina sista matcher i Göteborg


 

Vem vill du se Akhtar möta i sin sista match?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Martin AkhtarSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara