Martin Akhtar. Foto: Jan Ahmadi/MMAn

Martin Akhtar vänder tuff match – kammar hem imponerande TKO-vinst!

✅ Martin Akhtar får det tufft i början - men lyckas vända! ✅ Vinner (sista?) matchen på Bulldog Media Fight Night!

Alldeles nyss fick vi se ett spännande bantamviktsmöte i MMA på Bulldog Media Fight Night, som pågår på Kooperativet Lindholmen i Göteborg i skrivande stund. Där ställdes den svenske veteranen Martin Akhtar mot rumänen Ioan Vranceanu – vilket troligen blir Akhtar sista professionella MMA-match.

Matchen inleddes tufft för Akhtar som fick ta emot flera hårda slag och bensparkar. “Mr. Handsome” blev även nedtagen ett par gånger, men lyckades sedan komma igång mer mot slutet av ronden. Mot slutsekunderna hamnade Akhtar över Vranceanu och regnade ner med stenhårda slag medan publiken ropade åt domaren att stoppa matchen. Det gjorde han också tillslut och Akhtar säkrade därmed vinsten via teknisk knockout i sista sekunden av den första ronden.

Vinnare: Martin Akhtar via TKO (slag) i rond 1 (4.59)

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Martin AkhtarSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara