Martyn Ford om varför matchen mot Iranska Hulken ställdes in: “Risk för hälsan”

✔ Hulken har hotat med rättsliga åtgärder!

Martyn Ford hävdar att matchen mot Sajad “Iranska Hulken” Gharibi ställdes in på grund av bekymmer kring Hulkens mentala välmående och fysiska hälsa.

Redaktionstipset - UFC Vegas 61

Ilir Latifi - Alexey Oleynik
1.57 - 2.50
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Ford och Hulken var ursprungligen tänkta att mötas för en boxningsmatch den 2 april, men efter att andra deltagare på kortet ådrog sig skador blev galan uppskjuten till den 30 april. Huvudmatchen mellan Ford och Iranska Hulken kom i slutändan att ställas in, men resterande matcher på kortet är för tillfället tänkta att fortsätta som planerat i slutet av april.

På sociala medier hintade britten om att rivalen ansvarar för att matchen inte blir av. Hulken själv påstod dock att det hela var Fords fel, och hotade med rättsliga åtgärder. Han krävde dessutom en ny motståndare.

Till en början ville Ford inte dela med sig av någon konkret anledning bakom den plötsliga ändringen, men i en ny kommentar på Facebook avslöjade han ytterligare detaljer.

– Bekymmer kring mentalt välmående samt risk för hälsan och säkerhet som resultat av matchen, skrev Ford som svar på en fråga om mötet med Iranska Hulken.

Inför matchen var den Iranska Hulken närapå att brista i gråt under en tv-intervju, eftersom föräldrarna vägrade prata med honom. Detta på grund av att han dragit vanära över familjen under face-offen med Ford, då han försökte sig på en nedtagning utan någon större framgång, för att därefter knuffas tvärs över rummet.

– Jag kan inte ringa min familj, förklarade en gråtfärdig Gharibi under en tv-intervju. När jag återvände (till Iran) gick jag inte till min familj.

– Jag kan inte prata med min pappa och mamma. När jag pratade med (min mamma), sa hon: “Personen i den här videon är inte min son, min son är mycket starkare än så.”

– Mitt hjärta gör ont eftersom jag inte kan prata med min familj. Jag har förlorat min stolthet och jag är förkrossad. Hur kan jag förklara (vad som hände)?

När deltagarna väl hamnade öga mot öga under face-offen stod det klart att Ford var långt större. Detta trots att Hulken tidigare hävdat att han väger över 30 kg mer än Ford, som är 205 cm lång och väger in på omkring 140 kg.

Storleksskillnaden i samband med Hulkens känslomässiga utbrott och stundvis bisarra beteende kan förklara varför matchen ställdes in.

 


HETAST JUST NU


Speltips inför UFC Vegas 51 med Länsberg vs. Kianzad!

Vill du sätta guldkant på helgens UFC-gala? Vi på MMAnytt vill förenkla för dig som ny spelare att satsa en slant på dina mest efterlängtade matcher och tippa på dina favoritfighters inför helgens stora möten.

Som ny spelare har du just nu möjlighet till upp till 1000 kr i spelkrediter hos BETHARD vid registrering av ett nytt konto och en mindre insättning. Processen är väldigt smidig:

Kika gärna på vår oddsjämförelse inför helgens galor genom att klicka på länken här.

Helgens UFC Vegas 51 bjuder på en efterlängtad returmatch mellan två svenska topptalanger. Tolfterankade Pannie Kianzad får nämligen ta sig an elfterankade Lina Länsberg i damernas bantamviktsklass. “Banzai” Kianzad vann deras första möte via TKO, och utgör därför den överlägsna favoriten inför helgens spännande match! Såhär ser oddsen ut hos vår samarbetspartner BETHARD:

 

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

 

Ilir Latifi vs Alexey Oleynik

 

1.57 – 2.50

 

1 Oktober | 00:00 | UFC Vegas 61


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

Svara