Marvin Vettori vill lura Jake Paul till hans gym – och ge honom stryk

✔ "Vill göra det till en överraskning" ✔ Ger en även en känga till medierna

Om det är någon som är bra på att röra upp känslor inom kampsportsvärlden så är det Jake Paul. Den 24-årige Youtubestjärnan förbereder sig just nu för att boxas mot Ben Askren den 17 april. Matchen mot Askren blir det första riktiga testet för Paul som hittills bara mött personer utan kampsportsbakgrund i sin boxningskarriär.

Flera MMA-fighters har förargat sig över att Paul får så pass mycket medial uppmärksamhet trots att han inte åstadkommit mycket rent sportsligt i sin karriär. Senaste fightern att lufta sina tankar om Paul är top-tiorankade mellanviktaren Marvin Vettori. Han går även till angrepp mot media som han menar lyfter upp Paul alldeles för mycket.

– Det är dåligt, det är inte respektfullt, sa Vettori till MMA Fighting.

– Det värsta är också den här skitmedian som jag har sett överallt ger han erkännande. Med media är det ge och ta men i slutändan borde medias uppdrag vara att informera. Det är förlorat (…) det är bara efter alla slags clickbait  och innehållet är bara skit och det blir värre.


HETAST JUST NU


Vill lura Paul till gymmet och slåss bakom stängda dörrar

Vettori är själv rankad sexa i UFCs mellanviktsdivision och är bokad att möta Kevin Holland under helgens gala.  Därefter säger hans sig gärna själv möta Paul.

– Nån kan hämta honom och jag vill göra det till en överraskning. Ta honom bara till Huntington. Så fort han stiger in så låser vi dörren. Tro mig det kommer inte att vara orättvist.

– Det är inte som att vi skulle flyga på honom eller så men det bara som “okej så du gillar att slåss?” Bra, hoppa in i buren så skulle jag gärna välkomna honom.

Skulle Paul vilja gå en officiell match mot Vettori är han inte främmande för det heller.

– Jag är helt för det, jag skulle göra det gratis, säger han.

Håller du med om att Jake Paul fått för mycket uppmärksamhet?

 

Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Jakob Odelstad är historikern som kom in på journalistik som ledde in honom på MMA. Han har följt sporten sedan 2007 och försöker just nu lära sig portugisiska för att kunna följa sporten i Brasilien.

Svara