Marvin Vettori fortsätter imponera – dominerar Kevin Holland på UFC Vegas 23!

✔ "The Italian Dream" plockar hem segern! ✔ Skickar en utmaning till mellanviktsmästaren Israel Adesanya!

Marvin “The Italian Dream” Vettori besegrar Kevin “Trailblazer” Holland via enhälligt domslut i huvudmatchen på UFC Vegas 23!

Vettori var den mer aktiva fightern av de två och lyckades ta ner Holland på mattan med sina nedtagningar. “The Italian Dream” kunde kontrollera Holland och bestämma matchens tempo.

En bit in i matchen ådrog sig Holland ett sår ovanför sitt vänstra öga som såg ut att påverka hans syn markant. I den tredje ronden lyckades Holland få in en rejäl träff som slog ut munskyddet på Vettori. Men efter det var det “The Italian Dream” som fortsatte att dominera matchen både stående och på mattan.


Missa inte: UFC Vegas 23: Vettori vs. Holland – Fullständiga resultat och höjdpunkter!


Efter fem tuffa ronder utsågs Vettori som vinnare på poängkorten med de imponerande siffrorna (50-44, 50-44, 50-44).


HETAST JUST NU


Marvin Vettori fortsätter imponera – utmanar Israel Adesanya!

“The Italian Dream” fortsätter att rada upp segrar och imponera i mellanviktsklassen. Med vinsten över Holland har han nu fem vinster i rad. Senast Vettori förlorade var mot den nuvarande mellanviktsmästaren Israel “The Last Stylebender” Adesanya.

Det var en jämn match där Adesanya vann via delat domslut. Efteråt har Vettori uttryckt intresse över ett returmöte och med kvällens seger ökar han sina chanser till att få utmana “The Last Stylebender” om mästarbältet i mellanviktsdivisionen.

Vettori är i dagsläget rankad nummer sex i mellanviktsklassen och med kvällens prestation återstår det att se hur många placeringar upp i rankingen han klättrar. Segern innebär att “The Italian Dream” utökar sitt totala matchfacit till 16-4-1.

I vinnarintervjun efter matchen skickade Vettori en utmaning till Adesanya! Vettori tycker att han gjort tillräckligt för att förtjäna en titelmatch.

 

Vem vill du se Vettori möta härnäst?

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Kevin HollandMarvin VettoriNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...