Marvin Vettori vägrar acceptera förlusten: “Israel Adesanya var inte bättre, bara smartare!”

✔ Adesanya använde sig av "tredje ögat" ✔ Vettori siktar på ännu en returmatch!

Trots två raka förluster mot rådande mellanviktsmästare Israel Adesanya är italienaren Marvin Vettori övertygad om att han är den utan tvekan överlägsna fightern.

Parets första match ägde rum i april 2018 och “The Last Stylebender” Adesanya kom att vinna med ett delat domslut. Efter matchen upprepade Vettori gång på gång att han borde ha vunnit matchen och att han skulle bevisa det genom att besegra Adesanya i en returmatch.

Vettori fick sin efterlängtade returmatch till slut på UFC 263, strax över 3 år efter deras första möte, men resultatet gick inte riktigt så som han hade förväntat sig. Alla domare var ense om resultatet: 50-45 för Adesanya – ett dominant och enhälligt domslut.

Foto av Mark J. Rebilas/USA Today

Italienaren höll inte med domarna. Vettori var nämligen övertygad om att resultatet var mycket närmare än domslutet visade. Vid slutet av matchen trodde atleten att han hade vunnit och var på väg att bli ny mellanviktsmästare!

Samtidigt hävdar han att han inte kunnat prestera sitt allra bästa eftersom Adesanya gett honom en del problem i oktagonen.

Han var väldigt smart där (i oktagonen) och fajtade en väldigt smart match, sade Vettori. Med det sagt, var han inte bättre. Han var inte bättre alls rent allmänt. Han var inte skickligare. Han hade inte mer (bättre) kondition. Han hade inte mer av något, egentligen. Han var smart. Han visste att han var en mästare. Han ville inte engagera (sig) i många saker. Utbyten överlag. En sak som han var bra på, han kunde leka med publiken och liksom vara sitt eget hörn i viss mening. Han hade ett hörn, självklart, men han hade också typ, han var sitt eget hörn. Han kunde se situationen lite mer från utsidan, nästan som ett tredje öga.

Jag (gjorde det misstaget) kanske eftersom det var första gången framför en publik på ett tag (för mig), eller (på grund av) flera olika skäl, fortsätter Vettori. Men med det sagt, han använde det till sin fördel. Jag däremot använde inte det (publiken, tredje ögat?) eller lät det nästan användas mot mig eftersom jag hade skygglappar på. Det är oftast rätt sak att göra. Men inte i en situation som denna. Särskilt inte när du tävlar för en titel.

 


HETAST JUST NU


Marvin Vettori vill ha en till titelmatch – hoppas på brutal seger mot Paulo Costa

Snart får Vettori chansen till en comeback inom divisionen, eftersom han möter Paulo Costa på UFC Vegas 41 den 23:e oktober. Italienaren förväntar sig en brutal seger i den nalkande matchen och hoppas på ännu en chans mot mästaren Adesanya framöver.

Jag gjorde ett misstag och jag betalade för det, sade Vettori. Men, du vet, jag insåg verkligen att jag verkligen kan slå denna kille (Adesanya)och att jag faktiskt är bättre än denna kille. Två dagar efteråt var det typ “om vi tar denna match igen, kommer jag slå denna kille. Enkelt.” Men det är (som) det (är). Nu måste jag bara ta tillbaka min position och jag känner att denna match (mot Costa) skulle jag vunnit vare sig jag var mästare eller inte. Jag skulle ha vunnit denna match.

 

Vem är sämst förlorare – Marvin Vettori eller Paulo Costa?

 


HUVUDMATCH: Paulo Costa får topprankat motstånd i sin comeback!


Speltips inför UFC Vegas 41:

Snart möter de två sämsta förlorarna på mellanvikt varandra i huvudmatchen den 23:e oktober! Trots alla ursäkter som paret haft sedan förlusterna mot Adesanya är de fantastiska atleter som ligger på topp inom divisionen. Costa vs Vettori är definitivt bäddad för en skräll!

Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

 

 

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Israel AdesanyaMarvin VettoriSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC 278

Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards


1.27 - 3.75


20 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27812
Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards1.273.75
Paulo Costa vs Luke Rockhold1.323.35
José Aldo vs Merab Dvalishvili2.051.80
Marcin Tybura vs Alexander Romanov3.801.26
Tyson Pedro vs Harry Hunsucker1.126.25
Leonardo Santos vs Jared Gordon3.351.29
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...