Marvin Vettori trodde först han vann — tar sikte på “fyllot” Paulo Costa

✔ Ger respekt till Adesanya ✔ "Skulle jag verkligen vilja krossa det där fyllot"

Marvin Vettori må ha förlorat titelmatchen mot mellanviktsmästaren Israel Adesanya, men han är fast inställd på att komma tillbaka starkare än någonsin.

Fotbollsmatch - UEFA - 25 sep 20:45

Danmark - Frankrike
3.35 - 2.15
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Den italienska mellanviktaren var full av självförtroende inför huvudmatchen. Han lyckades dock inte åstadkomma mycket under tjugofem minuter och samtliga domare gav alla fem ronder till “The Last Stylebender” Adesanya.

Adesanya sade under sin segerintervju att Vettori hävdat att han vann. I en intervju efter UFC 263 bekräftade “The Italian Dream” detta och delade med sig av sina tankar.

 — Direkt efter matchen så tyckte jag att jag hade vunnit och [Adesanya] sa, “Oh, du vann inte alls”. I slutändan så finns det respekt. Vi gillar inte varandra men det finns respekt.

— Jag tycker att jag gjorde många bra saker, sade Vettori. Jag tycker att jag gjorde mycket bra ifrån mig under boxningen. Matchen handlade slutligen om bensparkarna […] Jag pratade med mina tränare, jag tycker inte att 50-45 var rätt domslut.

— Det är vad det är. I slutändan är jag 27 år gammal. Jag ska åka tillbaka till hotellet och jag ska ut och springa. Springa [8 km]. Jag tog inte ens en varm dusch för jag tycker inte att jag förtjänar det. Jag ska gå tillbaka och fortsätta träna och göra mig redo för nästa match.

Vettori tog även till sociala medier för att tacka för allt stöd han fått.


 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Marvin Vettori (@marvinvettori)


HETAST JUST NU


UFC: Marvin Vettori vs Paulo Costa?

Israel Adesanya sade efter vinsten att han tyckte att Marvin Vettori borde ta sig an Darren Till härnäst. “The Italian Dream” har dock siktet inställt på en annan motståndare, topprankade Paulo Costa.

 — Ärligt talat så skulle jag verkligen vilja krossa det där fyllot som inte kan sluta dricka. Oavsett vilket så ställer jag upp. Jag ställer alltid upp, jag dyker alltid upp. Du kan lita på mig. När det finns en match och ett datum så kommer jag alltid att dyka upp. Så vi får se.

Med helgens förlust får Vettori sin vinstsvit på fem bruten. Han är fortfarande rankad på tredjeplats i UFC:s officiella ranking men kommer säkerligen att tappa placeringar när den väl uppdateras.

 

Danmark vs Frankrike

 

3.35 – 2.15

 

25 September | 20:45 | UEFA Nations League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Israel AdesanyaMarvin VettoriSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...