Marvin Vettori trodde först han vann — tar sikte på “fyllot” Paulo Costa

✔ Ger respekt till Adesanya ✔ "Skulle jag verkligen vilja krossa det där fyllot"

Marvin Vettori må ha förlorat titelmatchen mot mellanviktsmästaren Israel Adesanya, men han är fast inställd på att komma tillbaka starkare än någonsin.

Den italienska mellanviktaren var full av självförtroende inför huvudmatchen. Han lyckades dock inte åstadkomma mycket under tjugofem minuter och samtliga domare gav alla fem ronder till “The Last Stylebender” Adesanya.

Adesanya sade under sin segerintervju att Vettori hävdat att han vann. I en intervju efter UFC 263 bekräftade “The Italian Dream” detta och delade med sig av sina tankar.

 — Direkt efter matchen så tyckte jag att jag hade vunnit och [Adesanya] sa, “Oh, du vann inte alls”. I slutändan så finns det respekt. Vi gillar inte varandra men det finns respekt.

— Jag tycker att jag gjorde många bra saker, sade Vettori. Jag tycker att jag gjorde mycket bra ifrån mig under boxningen. Matchen handlade slutligen om bensparkarna […] Jag pratade med mina tränare, jag tycker inte att 50-45 var rätt domslut.

— Det är vad det är. I slutändan är jag 27 år gammal. Jag ska åka tillbaka till hotellet och jag ska ut och springa. Springa [8 km]. Jag tog inte ens en varm dusch för jag tycker inte att jag förtjänar det. Jag ska gå tillbaka och fortsätta träna och göra mig redo för nästa match.

Vettori tog även till sociala medier för att tacka för allt stöd han fått.


 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Marvin Vettori (@marvinvettori)


HETAST JUST NU


UFC: Marvin Vettori vs Paulo Costa?

Israel Adesanya sade efter vinsten att han tyckte att Marvin Vettori borde ta sig an Darren Till härnäst. “The Italian Dream” har dock siktet inställt på en annan motståndare, topprankade Paulo Costa.

 — Ärligt talat så skulle jag verkligen vilja krossa det där fyllot som inte kan sluta dricka. Oavsett vilket så ställer jag upp. Jag ställer alltid upp, jag dyker alltid upp. Du kan lita på mig. När det finns en match och ett datum så kommer jag alltid att dyka upp. Så vi får se.

Med helgens förlust får Vettori sin vinstsvit på fem bruten. Han är fortfarande rankad på tredjeplats i UFC:s officiella ranking men kommer säkerligen att tappa placeringar när den väl uppdateras.

Kategorier
Israel AdesanyaMarvin VettoriSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...