UFC-mästaren sågar Conor McGregor: “Vem tackar nej till en titelfight?”

✔ "Varför är han tyst?"

UFC:s welterviktsmästare Kamaru Usman verkar ha svårt att hitta en lekkamrat. Det såg länge ut som att Jorge Masvidal var den givne utmanaren om bältet. Nu verkar det som att Masvidal istället riktar in sig på ett returmöte mot Nate Diaz.

Detta öppnar upp en möjlighet för Conor McGregor – som ska ha blivit erbjuden en match av Usmans team. Irländaren verkar däremot inte särskilt intresserad av en titelfight i weltervikt, vilket Usman har svårt att förstå.

“The Nigerian Nightmare” berättar i en intervju med ESPN (via MMAnytt.com) att de fortfarande väntar på besked från McGregor.

– Han (Conor McGregor, reds. anm.) påstår att han är bäst genom tiderna över tre olika divisioner, nu är det läge att bevisa det, säger Usman och fortsätter:

– Så varför skulle vi inte försöka att få till en fight mot Conor? Jag ska ge honom möjligheten om han nu vill ta den. Men Conor är helt tyst just nu. Varför är Conor tyst? Vem tackar nej till en titelfight? frågar Usman.


LÄS MER: Conor McGregor rankar sig på andraplats – över bästa genom tiderna  

LÄS ÄVEN: Mike Tysons nya superkropp – här visar världsstjärnan upp monsterfysik!   


Conor McGregor har chansen att bli historisk

Usman menar på att det bara finns en anledning till att McGregor inte tackat ja till ett möte – han vet att han är chanslös.

– Jag har aldrig sett det här tidigare. Vem säger nej till en mästare som ger dig chansen på bältet, om det inte är så att du vet att det inte finns en chans i helvetet att du kommer vinna, menar Usman.

McGregor är i dagsläget rankad på 14:e plats i welterviktsdivisionen. Detta efter att han tidigare i år avslutade Donald “Cowboy” Cerrone i första ronden – efter endast 40 sekunder.

Usman, å sin sida, lyckades försvara sitt bälte mot rivalen Colby Covington i sin senaste match. Det återstår att se om McGregor tillslut accepterar utmaningen ifrån Usman.

Om fighten blir av så har irländaren chansen att bli historisk om han lyckas besegra Usman. McGregor skulle i så fall bli först med att vinna en titelfight i tre olika viktklasser.


LÄS MER: Joe Rogan bryter tystnaden – om sin superdeal med Spotify   

LÄS ÄVEN: Han påstår sig möta Mike Tyson: “Det är officiellt” 


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Svara