Masvidal dissar Jake Paul efter vadslagningen: “Han trollar hela världen!”

✔ Jake snackar mycket om pengar – men blir det något av det hela?

Utifrån de senaste kommentarerna från Jorge Masvidal verkar en boxningsmatch mot YouTubern Jake Paul inte längre vara aktuell, trots tidigare intresse från bägge parter.

På “The MMA Hour” hade Jake indikerat sitt intresse för att boxa den rankade welterviktaren Masvidal. Detta efter att Jake besegrat forna welterviktsmästaren Tyron Woodley via domslut.

Det är egentligen upp till UFC huruvida en av deras fighters får lov att tävla utanför organisationen. UFC:s president Dana White verkade inte särskilt intresserad av idén och har inte världens bästa relation med Jake sedan tidigare.

Jake kom därför att utmana White till en vadslagning. Ifall han lyckades besegra Masvidal skulle vilken UFC-fighter som helst få lov att fajta Jake framöver, men om han förlorade matchen skulle Jake lämna White och hans “exploaterande” företag ifred.

Enligt Masvidal är det hela lurendrejeri, såväl vadslagningen som de tidigare löften om mer pengar till fighters. Såhär uttryckte Masvidal sig på “The MMA Hour”:

– UFC bryr sig inte ett skit om [Jake], sade Masvidal. Den här killen snackar mycket om “jag kommer skriva dig en check på 50 miljoner dollar”. Men kolla hur mycket han säljer på pay-per-view. Han kommer inte skriva en check på 50 miljoner dollar till någon. Kolla på f–king siffrorna som de faktiskt sålt på Showtime eller Triller eller vad han nu snackar om. Han har inte pengarna. Han trollar hela världen med alla dessa avtal om stora pengar.


HETAST JUST NU


Blir eventuellt en boxningsmatch för Masvidal – men kanske inte mot Jake

För Masvidal är allt snack med Jake på social media inget mer än en distraktion. Han tvivlar på att matchen blir av, men hoppas på en boxningsmatch i framtiden när han väl är klar med UFC.

– Jag har alltid velat boxa, och när tillfället dyker upp, kommer jag att göra det, sade Masvidal. Jag kommer se till att jag blir kompenserad väl, eftersom jag självklart inte är en boxare, så jag kommer se till att jag får mer pengar än ens är rimligt.

För Masvidal blir det istället en MMA-match mot Leon Edwards den 11:e december på UFC 269. Matchen mot Edwards är prioritet nummer ett för UFC-stjärnan!


Missa inte: UFC 267: “The Leech” planerar att grusa Khamzat Chimaevs efterlängtade comeback!


Speltips inför UFC 267!

På UFC 267 blir det comeback för den obesegrade svenska atleten Khamzat Chimaev! Han möter Li Jingliang på galan och oddsen ligger helt på Khamzats sida. Om du litar på att “Borz” vinner, varför inte tippa på blågult?

Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Jake PaulJorge MasvidalSenaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...