Matchen Vitor Miranda vs Marcelo Guimaraes är klar för UFC 197

Två brasilianska mellanviktare återvänder efter lång frånvaro till moderskeppet när UFC 197 går av stapeln i Las Vegas den 5 mars. Det handlar om duon Vitor Miranda och Marcelo Guimaraes som är klara att mötas på matchkortet under nyss nämnda supergala.

UFC 197 är galan som kommer att toppas av två mycket spännande titelfighter. Rafael dos Anjos försvarar sitt mästarbälte i lättvikt mot utmanaren Conor McGregor medan Holly Holm för första gången kommer att sätta sin kvinnliga bantamtitel på spel i en fight mot Miesha Tate som utmanar Holm om denna titel. Spännande var ordet, sade Bull.

Ett flertal andra fighter är också klara inför vad som synes vara årets supergala i MMA. Diego Sanchez vs Jim Miller är ett sådant exempel. Nu är ännu en minst sagt intressant fight bokad för matchkortet under denna gala. Det handlar om två brasilianska fighters som efter lång frånvaro från buren kommer att göra comeback i samband med UFC 197. Enligt MMA Fighting är nämligen Vitor Miranda vs Marcelo Guimaraes klara för en fight i mellanvikt. Både Miranda och Guimaraes återvänder efter mer eller mindre långa uppehåll, Miranda gick sin senaste match i augusti 2015 medan Guimaraes senaste match skedde i juni 2014.

UFC 197 brakar loss den 5 mars i MGM Grand Garden Arena i Las Vegas, Nevada. Det nyligen uppdaterade matchkortet inför galan ser ut som följer:

* Titelmatch i lättvikt: #C Rafael dos Anjos vs. Conor McGregor #C FW
* Titelmatch i kvinnlig bantamvikt: #C Holly Holm vs. Miesha Tate #2
* Lätt tungvikt: #12 Corey Anderson vs. Tom Lawlor
* Weltervikt: Erick Silva vs. Nordine Taleb
* Fjädervikt: #11 Darren Elkins vs. Chas Skelly
* Lättvikt: Diego Sanchez vs. Jim Miller
* Mellanvikt: Vitor Miranda vs. Marcelo Guimaraes

Kategorier
Conor McGregorDiego SanchezHolly HolmJim MillerMiesha TateRafael Dos AnjosSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara