Ronaldo "Jacare" Souza och Anderson "The Spider" Silva är vänner sedan länge.

Matchmäklande för UFC 230 – Förtjänar “Jacare” titelchans?

✅Hur hade DU matchat fighters från helgens gala? ✅ Vem väntar Daniel Cormier nu?

I  vanlig ordning spekulerar MMAnytt kring hur de tävlande på huvudkortet av den senaste UFC-galan kan matchas härnäst. Dela gärna med dig av ditt egna matchmäklande i kommentarsfältet!

Daniel Cormier

Daniel Cormiers (22-1 i MMA, 11-1 & mästare i HW i UFC) framtid i UFC är i tungvikt, och det lämnar för två potentiella utmaningar härnäst. Den ologiska, osportsliga, men likaså planerade matchen mot Brock Lesnar (5-3 i MMA, 4-3 i UFC) kan mycket väl ske härnäst – inte på grund av meriter men eftersom UFC gärna vill se matchen. Alternativt så kan förstarankade Stipe Miocic (18-3 i MMA, 12-3 & #1 i HW i UFC) få en returmatch då han slagit rekord som mästare i divisionen och förlorade på ett snabbt, relativt snopet sätt.

Derrick Lewis

Vi fick se varför Derrick Lewis (21-6 i MMA, 12-4 & #2 HW i UFC) var så stor underdog inför mötet med Daniel Cormier. Lewis gjorde sitt bästa och fick in ett par bra slag men när de hamnade på marken var det spel mot ett mål. Lewis har imponerat mot många i divisionen, men det är dags för ett steg bakåt i rankningen. Jag förslår att Lewis härnäst tar sig an förloraren mellan Tai Tuivasa (8-0 i MMA, 3-0 & #12 i HW i UFC) och Junior dos Santos (19-5 i MMA, 13-4 & #7 i HW i UFC).

Ronaldo “Jacare” Souza vs Israel Adesanya

De två största vinnarna i mellanvikt under UFC 230 var utan tvekan Israel Adesanya (15-0 i MMA, 4-0 & #9 i UFC) och Ronaldo ”Jacare” Souza (26-6 i MMA, 9-3 & #2 i MW i UFC) som båda två vann på knockout i imponerande prestationer. Härnäst kommer Kelvin Gastelum att utmana mellanviktsmästaren Robert Whittaker på en ännu obestämd gala, tills dess kan de två ovannämnda göra upp om nästa chans på titeln.

Chris Weidman vs David Branch

Antalet mellanviktsmatchningar på UFC 230 gör det relativt enkelt att finna flera matchningar. Både Chris Weidman (14-4 i MMA, 10-4 & #3 i MW i UFC) och David Branch (22-5 i MMA, 4-4 & #7 i MW i UFC) förlorade på knockout i en match där de var favoriter oddsmässigt. För Weidman var förlusten särskilt tung, då han nu förlorat fyra utav sina fem senaste matcher, men en vinst över sjunderankade Branch hade kunnat göra mycket för återhämtning, medan motståndaren får en chans att ta sig en en före detta UFC-mästare.

Jared Cannonier vs Karl Roberson

Jared Cannonier (11-4 i MMA, 4-4 i UFC) briljerade i sin mellanviktsdebut med en fin knockout över den forne WSoF-mästaren David Branch medan Karl Roberson (6-1 i MMA, 2-1 i UFC) gick tre hårda ronder mot den tuffa och härdade Jack Marshman och säkrade sin andra UFC-vinst. Båda två är på framgång i mellanvikt och jag hade gärna sett dem göra upp om en topplacering.

Jack Marshman

Walesaren Jack Marshman (22-8 i MMA, 2-3 i UFC) är en extremt tuff och tålig fighter, det råder inget tvivel om det. Vad gäller teknik och snabbhet finns det dock utrymme för förbättringar. Han har potential men har fortfarande mycket at bevisa, likt den lovande talangen Julian Marquez (7-2 i MMA, 1-1 i UFC) – en match mellan dem är logisk.

Derek Brunson

Ständigt i divisionens topp men utan de väsentliga vinsterna som krävs för att hamna i topp 5-rankningen förlorade i Derek Brunson (18-7 i MMA, 9-5 & #6 i MW i UFC) sin andra raka match i helgen. Han har nu förlorat fyra utav sina sex senaste matcher, och jag föreslår härnäst ett möte med Brad Tavares (17-5 i MMA; 12-5 & #10), som också senast förlorade mot Israel Adesanya.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC on ESPN: dos Anjos vs. FizievRafael dos Anjos vs. Rafael Fiziev


9 Juli | 00:00 | UFC
1.49 - 2.55
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5812
Rafael dos Anjos vs Rafael Fiziev2.701.50
Caio Borralho vs. Armen Petrosyan1.622.30
Said Nurmagomedov vs Douglas Silva de Andrade1.403.00
Jared Vanderaa vs Chase Sherman1.572.50
Jamie Pickett vs Denis Tiuliulin1.572.50
Michael Johnson vs Jamie Mullarkey2.701.50
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...