Matchmäklande för UFC: Adelaide – Får dos Santos sin returmatch?

✅ Hur hade DU matchat fighters från helgens gala? ✅ Vad väntar Junior dos Santos efter helgens storseger?

I vanlig ordning spekulerar MMAnytt kring hur de tävlande på huvudkortet av den senaste UFC-galan kan matchas härnäst. Dela gärna med dig av ditt egna matchmäklande i kommentarsfältet!

Junior dos Santos

Efter segern i helgen tydliggjorde Junior dos Santos (20-5 i MMA, 14-4 & #7 i HW i UFC) sin önskan om en returmatch mot Alistair Overeem (44-17 i MMA, 9-6 & #6 i HW i UFC), vilket är en rimlig matchning, men jag hade annars gärna sett brassen göra upp med Francis Ngannou (12-3 i MMA; 7-2 & #3 i HW i UFC).

Tai Tuivasa

Hemmafavoriten Tai Tuivasa (8-1 i MMA, 3-1 & #11 i HW i UFC) fick uppleva karriärens första förlust, men jag är övertygad om att han kommer återvända starkare ifrån det. dos Santos kan va ha varit en för stor uppgift för Tuivasa vid detta skedet i australiensarens karriär, men ett möte med veteranen Stefan Struve (28-11 i MMA, 12-9 & #14) kan vara mer passande.

Mauricio “Shogun” Rua

Det går aldrig att räkna ut Mauricio “Shogun” Rua (26-11 i MMA, 10-9 & #13 i LHW i UFC)! Brassen äntrade bortamatchen med en grov knockoutförlust bakom sig, men återvände till vinstkolumnen med en bonusvinnande knockout. Jag föreslår att “Shogun” tar sig an Misha Cirkunov (14-4 i MMA, 5-2 & #12 i LHW i UFC) härnäst.

Tyson Pedro

Lätt tungviktstalangen Tyson Pedro (7-3 i MMA, 3-3 & #15 i LHW i UFC) uppvisar tydliga svårigheter när han ställs mot rutinerade veteraner i divisionen. Nikita Krylov (24-6 i MMA, 6-4 & #15 i LHW i UFC) är en fighter med liknande problem, låt oss se vem som kan hänga kvar i divisionens toppskikt.

Justin Willis

Fortsatt obesegrad i UFC kunde amerikanen Justin Willis (8-1 i MMA, 4-0 & #15 i HW i UFC) säkra karriärens största seger med en vinst över legenden Mark Hunt. Willis bör fortsätta ta sig an högt rankade fighters framöver – varför inte boka ett möte med Shamil Abdurakimov (19-4 i MMA, 4-2 & #12 i HW i UFC)?

Mark Hunt

Mark Hunt (13-14-1 i MMA, 8-8-1 & #10 i HW i UFC) har varit tydlig med att han inte planerar att teckna nytt kontrakt med UFC, och detta var därmed hans sista i organisationen. Vi tackar för allt, Hunt kommer alltid vara en favorit.

Tony Rocco Martin

2018 har verkligen varit Tony Rocco Martins (15-4 i MMA, 7-4 i UFC) år. Han har nämligen vunnit tre raka matcher, en av dem via knockout, och sitter numera med segrar i sex utav hans sju senaste. Jag föreslår en match mot ännu en underskattad welterviktare; britten Danny Roberts (16-3, 5-2 i UFC)

Jake Matthews

Den unge talangen Jake Matthews (14-4 i MMA, 7-4 i UFC) lyckades inte stå emot underskattade Tony Rocco Martin. Matthews har mycket potential och jag tycker han ska fortsätta ta sig an tuffa motståndare i fortsättningen, som exempelvis Nordine Taleb (14-6 i MMA, 6-4 i UFC)

Sodiq Yusuff

Sodiq Yusuff (8-1 i MMA, 1-0 i UFC) gjorde en lyckad UFC-debut, men inte utan ett något kontroversiellt stopp. Oavsett står nu Yusuff som vinnare och jag misstänker att någon i stil Bobby Moffett (14-3 i MMA, 1-0 i UFC) med väntar i nästkommande match.

Suman Mokhtarian

Australiensaren Suman Mokhtarian (8-1 i MMA, 0-1 i UFC) fick sin vinstsvit bruten i UFC-debuten, och även om han och vissa andra anser att stoppet kom för tidigt kommer resultatet kvarstå. Anderson dos Santos (19-7 i MMA, 0-1 i UFC) fick också ett tungt välkomnande till UFC, en match mellan dem är logisk.

Jimmy Crute

Lätt tungviktaren Jimmy Crute (9-0 i MMA, 1-0 i UFC) var den enda hemmafavoriten på huvudkortet som vann, och han gjorde det på imponerande vis. Han stod emot motgång, vände många ofördelaktiga situationer och tog sig segrande ur matchen via submission. Han har dock fortfarande mycket kvar att bevisa, och han kan börja göra det med en match mot Ryan Spann (15-5 i MMA, 1-0 i UFC)

Paul Craig

Med förluster i tre utav sina fyra senaste matcher är det mycket troligt att skotten Paul Craig (10-3 i MMA, 2-3 i UFC) får lämna UFC. Divisionen är dock oerhört tunn och det är möjligt att UFC låter Craig och Bojan Mihajlovic (10-6 i MMA, 0-3 i UFC) göra upp om en plats i organisationen.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...