Matchmäklande för UFC: London – vad händer Darren Till?

✅ Hur hade DU matchat fighters från helgens gala? ✅ Ska "Rocky" och "Gamebred" få göra upp efter slagsmålet? ✅ Till i stort behov av vinst efter två raka förluster

I vanlig ordning spekulerar MMAnytt kring hur de tävlande på huvudkortet av den senaste UFC-galan kan matchas härnäst. Dela gärna med dig av ditt egna matchmäklande i kommentarsfältet!

Jorge Masvidal vs Leon Edwards

Detta har ingenting att göra med faktumet att både Jorge Masvidal (33-13 i MMA, 10-6 & #11) och Leon Edwards (17-3 i MMA, 9-2 &#10 i WW i UFC) rök ihop backstage efter galan, även det utan tvekan hade använts för att sälja den eventuella matchningen. Masvidal återvände till vinstkolumnen efter två raka förluster med en vinst över tredjerankade Darren Till, medan Edwards radade upp sin sjunde raka seger. Då Colby Covington borde ha nästa chans på titeln, trots vad Ali Abdelaziz säger, är detta en rimlig matchning som kan producera följande titelutmanare.

Darren Till

Detta var en tung förlust för Darren Till (17-2-1 i MMA, 5-2-1 & #3 i WW i UFC), men som påpekat av Jorge Masvidal – är han trots allt endast 24 år gammal, och har gott om tid på sig att ta sig till toppen igen. Han lär sjunka i rankningen men han kommer troligtvis vilja hålla sig kvar i mot bra motstånd och inte blicka neråt alltför mycket i rankningen. Därför föreslår jag ett möte med Rafael dos Anjos (28-11 i MMA, 17-9 & #5 i WW i UFC) som också kommer från två raka nederlag. Om Till väljer att fortsätta karriären i mellanvikt kan han möta Chris Weidman (14-4 i MMA, 10-4 & #6 i MW i UFC).

Gunnar Nelson

Islänningen Gunnar Nelson (17-4-1 i MMA, 8-4 & #13 i WW i UFC) fick knappast en förödande förlust, men han har nu förlorat två utav sina tre senaste matcher. Med tanke på skadan han drog åt sig lär han behöva en tid att återhämta sig, men när han gör det bör han ställa Rocco Martins (16-4 i MMA, 8-4 & #15 i WW i UFC) fyra matcher långa vinstsvit på prov.

Dominick Reyes

Visst, Dominick Reyes (5-0 & #8 i LHW i UFC) vann matchen mot Volkan Oezdemir, men inte utan frågetecken och tvivel. Domslutet var jämnt och kontroversiellt, och innan en match mot en topprankad motståndare kan komma på tal borde han först göra upp med Corey Anderson (12-4 i MMA, 9-4 & #7 i LHW i UFC).

Volkan  Oezdemir

En tredje raka förlust, hur kontroversiell den än var, är förödande för Volkan Oezdemir (15-4 i MMA, 3-3 & #6 i LHW i UFC). Han sjunka i rankningen, men för en chans att återta en topplats i divisionen bör han möta Ilir Latifi (14-6 i MMA, 7-4 & #9 i LHW i UFC) på kommande UFC: Stockholm i juni.

Nathaniel Wood

Den brittiske talangen Nathaniel Wood (16-3 i MMA, 3-0 i UFC) fortsätter att imponera! En annan fighter med tre raka vinster är amerikanen Ricky Simon (15-1 i MAM, 3-0 & #15 i BW i UFC). Det är dags att testa Wood mot rankat motstånd, och Simon passar perfekt.

José Quiñones

Mexikanen José Quiñones (7-3 i MMA, 4-2 i UFC) skickades till London för att vara bortafightern, och trots förlust hade han ett par fina stunder i matchen. Härnäst bör han möta Teruto Ishihara (10-7-2 i MMA, 3-5-1 i MMA).

Claudio Silva

I en match med kontroversiellt avslut lyckades Claudio Silva (13-1 i MMA, 4-0 i UFC) hålla sig obesegrad i UFC. En annan fighter som inte smakat på motgång i oktagonen är Geoff Neal (11-2 i MMA, 3-0 i UFC), låt oss se vem som kan förbli obesegrad i UFC.

Danny Roberts

Britten Danny Roberts (16-4 i MMA, 5-3 i UFC) fick en tung förlust på hemmaplan i en match där han gjorde väldigt bra av sig och visade att han hör hemma i divisionens övre skikt. Jag anser att Roberts bör fortsätta ta sig an bra motstånd, och stilmässigt kan jag inte se något annan ren underhållning om han skulle ställas mot Lyman Good (20-5 i MMA, 2-2 i UFC).

Jack Marshman

I kriget mellan walesarna var det den mer allsidige Jack Marshman (23-8 i MMA, 3-3 i UFC) som segrade. Brassen Marcus Perez (11-2 i MMA, 2-2 i UFC) har vunnit två utav sina tre senaste matcher, jag ser dem gärna mot varandra..

John Phillips

Med tre raka förluster och noll vinster finns det inte mycket som talar för en till chans i UFC, John Phillips (21-9 i MMA, 0-3 i UFC) var troligtvis för enformig för att hålla sig kvar i UFC.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara