Foto: Tom Szczerbowski-USA TODAY Sports

Matt Brown avslöjar: ”Matchen mot Diego Sanchez blir min sista”

Matt Brown har haft en spännande MMA-karriär med toppar och dalar. Nu avslöjar "The Immortal" att hans nästa match blir hans sista.

36-åriga Matt Brown gjorde sin professionella MMA-debut i 2005 och har sedan dess gått trettiosex matcher varav han vunnit tjugo av dem. Han är nu inbokad för att möta Diego Sanchez under UFC Fight Night 120 och ”The Immortal” Brown kan nu avslöja att matchen blir hans sista.

Haft problem med hälsan

På sociala medier skriver Brown att november-galan kommer att bli hans sista och att han ämnar att bjuda fansen på en rejäl show.

Brown har just nu tre raka förluster och har endast en vinst på sex matcher. I juli 2016 blev han knockad av Jake Ellenberger och kunde i efterhand avslöja att han haft problem med sin tal- och minnesförmåga sedan förlusten.

Mindre än fem månader efteråt blev han på nytt knockad, denna gång av Donald Cerrone via huvudspark.

Brown UFC-debuterade i 2008 och sedan dess samlat ihop ett matchfacit på 13-10 inom organisationen. Brown har vinster över namn Stephen Thompson och Erick Silva på sitt fight-CV.

 

Kolla in matchkortet inför galan!

Vem tror du vinner matchen?

 

Öppna konto hos Ohmbet Störst på MMA - Spela på alla dina favoritgalor
Kategorier
Matt BrownSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem borde David Teymur möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...