UFC-legendaren anklagas för att ha hotat och misshandlat sin fru

✅ Uppgifter: Får varken träffa fru eller barn ✅ Anklagas även från annat håll

En av tidernas mest dominanta UFC-mästare i weltervikt, Matt Hughes, rapporteras ha fått besöksförbud som gäller mot både hans fru och tvillingbror. Detta som en följd av anklagelser om både misshandel och hot.

Uppgifterna kommer från TMZ som hänvisar till domstolshandlingar.

Hughes, som är en del av UFC Hall of Fame, anklagas bland annat för att ha slagit sin fru Audra framför två av deras barm och hennes styvfar – när hon anklagade honom för att SMS:a med andra tjejer.

Hustrumisshandeln ska ha börjat bara månader efter olyckan

Enligt TMZ:s dokument ska den påstådda hustrumisshandel ha börjat hösten 2017, då Hughes fru säger att hon blev strypt och fick sitt huvud dunkat i väggen medan hon var i duschen. Detta, enligt anklagelserna, efter att Audra vägrat ge Hughes bilnycklar eller koden till hans vapenförråd. Hon ska flera gånger ha sagt åt honom att han inte borde köra bil, på grund av hjärnskadan Hughes ådrog sig i juni 2017.

Frun ska ha ansökt om besöksförbud i december och detta ska ha godkänts av en domare. Besöksförbudet rapporteras beskriva att Hughes inte får vara närmare än 500 feet (152,4 meter) från sin fru och deras barn.

Anklagas för att ha gett sig på tvillingbroderns son

Vad gäller tvillingbrodern Mark ska han ha ansökt om besöksförbud i början av oktober, som även det godkänts av en domare och som gäller samma villkor. Detta, enligt TMZ, efter att Hughes anklagats för att ha blivit våldsam och hotfull mot Marks 15-årige son och dessutom försökt förstöra deras traktor.

Efter ett bråk om vem som äger traktorn i fråga ska Hughes – enligt anklagelserna – ha tagit tag i tvillingbroderns son, skakat om honom och sagt att det var hans “fucking traktor.” En vecka senare ska Mark även ha hittat traktorn täckt med bensin och därav misstänkt att Hughes försökte förstöra den.

Hughes är en legendarisk MMA-fighter som kammade hem ett matchfacit på 45-9 i karriären. 45-åringen har inte dömts för några brott kopplade till anklagelserna i skrivande stund.


VIDEO: UFC:s vackra hyllning av legendaren kommer få dig att fälla en tår!


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Matt HughesSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara