Matt Hughes Foto via MMAjunkie

Matt Hughes tillbaka på sociala medier efter olyckan

UFC Hall of Fame Matt Hughes har gjort något av en mirakelåterhämtning sedan den otäcka olyckan i juni och nu har han skrivit sitt första meddelande på Twitter.

Den 16 juni var UFCs Hall of Fame och organisationens före detta welterviktsmästare Matt Hughes med om en otäck olycka då hans fordon blev påkört av ett tåg (!) nära hans hem i Montgomery County, Illinois. Hughes blev liggandes i koma och har sedan dess gjort något av en mirakelåterhämtning med tanke på den allvarliga kollision han varit med om.

Tackar sin vän

I augusti kunde MMAnytt.se dela med sig av den första bilden på Hughes efter olyckan då hans nära vän Tony Zucca tog med den pensionerade fightern ut på stan för att äta sushi:

Sedan dess har vi fått se Hughes tillbaka i träning och han har även återvänt till sjukhuset för att prisa de människor som tagit hand om honom under denna svåra tid.

För några timmar sedan postade Hughes sitt första meddelande sedan 16 juni:

Hade pratat om en comeback

I månaderna som föranledde olyckan så hade Hughes pratat mer och mer om att återvända till buren och han hade bland annat övervägt att pröva lyckan i Bellator.

Trots att vi antagligen aldrig kommer få se Hughes tävla professionellt igen så är det fint att se honom återhämta sig till den grad att han är tillbaka och tränar och skriver på sociala medier igen.

Relaterad läsning:

Betta på Alexander Gustafsson vs. Jon Jones hos Ohmbet - Bäst odds på Alex hittar du här!
Kategorier
Matt HughesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Omröstning

Jon Jones vs. Alexander Gustafsson är bokad och klar för UFC 232! Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...