Foto via MMAnytt.se

Max Holloway ger äntligen en uppdatering om sina hälsoproblem

✅Max Holloway har varit inbokad att möta Edgar, Nurmagomedov och Ortega under 2018 - Alla matcher blev inställda ✅Är fjäderviktsmästarens ordval något att oroa sig för?

Den regerande fjäderviktsmästaren Max Holloway har haft ett svårt år med flera inställda matcher och hälsoproblem. Han var tilltänkt att delta under UFC 226 i början av månaden men blev tvungen att avlägsnas från matchkortet efter att han uppvisat tecken på hjärnskakning. Nu ger “Blessed” Holloway fansen en uppdatering.


Dana White om Max Holloway: “Inte en chans att han fightas snart”


“Börjar må bättre”

26-åriga Holloway är trots sin ringa ålder en UFC-veteran med 18 matcher för organisationen. Den senaste tiden har han drabbats av skadeproblem som satt käppar i hjulet.

Under 2018 har Holloway varit inbokad att möta Frankie Edgar, Khabib Nurmagomedov och Brian Ortega men vid samtliga tillfällen har “Blessed” tvingats ställa in på grund utav skador eller hälsoproblem.

Vid det senaste tillfället så uppvisade han, enligt UFC och Holloways team, “tecken på hjärnskakning” och det var något som bland annat Michael Bisping poängterade ut i en direktsänd intervju.

UFCs president Dana White sade att de skulle gå till botten med Holloways hälsoproblem men att det var föga troligt att vi skulle få se honom återvända till buren inom kort. Nu tackar Holloway organisationen för att de står fast vid sitt ord.

“Back on the mainland for more exams. Thanks UFC and docs for following through to try and figure this out. Starting to feel better #stillblessed” skrev Holloway för några timmar sedan.

Det är intressanta ordval från fjäderviktsmästaren. “Starting to feel better” insinuerar att han fortfarande inte mår bra och att hans hälsoproblem var allvarligare än många hade hoppats på.

Det är nu 16 dagar sedan han avlägsnades från matchkortet.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Max HollowaySenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara