Foto: Stephen R. Sylvanie-USA Today Sports

Max Holloway historisk – trots titelförlusten på UFC 245

✅ Förste fightern i UFC:s historia att nå den magiska gränsen

Vi har en ny mästare i fjädervikt och hans namn är Alexander “The Great” Volkanovski. Med hjälp av sparkar hindrade Volkanovski forne mästaren Max Holloway från att avancera och träffa något särskilt signifikant i deras match på UFC 245.

När domarsiffrorna lämnades in stod det klart att Volkanovski är den UFC:s nya fjäderviktsmästare. Efter matchen sade Volkanovski att han är redo att ge Holloway en retur – och att den flerfaldige mästaren förtjänar det.

Foto: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports


Relaterat


Det kanske är en klen tröst för Holloway, men det finns andra “plåster på såren” efter galan. Holloway blev nämligen den förste fightern någonsin att träffa 2000 signifikanta slag under karriären.

Efter matchen mot Volkanovski har “Blessed” träffat sina motståndare med hela 2071 slag

Dessutom är Holloway ohotad etta vad gäller att träffa över 100 slag i en match, något han gjort hela tio gånger. Ingen annan i UFC har lyckats med detta fler än sju gånger.

Detta rapporterar MMAjunkie.

Efter galan har det varit mycket snack kring vad som står näst på tur för Holloway. Ett viktklassbyte verkar vara det de flesta vill ha.

Holloway gjorde ett försök att fightas i lättvikt tidigare i år mot Dustin Poirier, men hade bara ett par veckor på sig att göra de stora förändringarna som krävs för att tävla i den högre viktklassen.

Vad vill ni se härnäst för Max Holloway? Returmöte eller lättvikt?

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...