Max Holloway och Calvin Kattar imponerar med LEGENDARISKT KRIG!

✔ "Blessed" Holloway fullständigt krossar världssexan Kattar! ✔ Se klipp från den hyllade matchen!

Årets första UFC-gala tillhör historieböckerna och kom att bjuda på en av organisationens bästa matcher då ex-mästaren Max Holloway fullständigt krossade Calvin Kattar!

Trots att “Blessed” Holloway dominerade från start så kom huvudmatchen ändå att gå alla fem ronderna. När domarna slutligen gav sitt utlåtande så vann Holloway med rekordsiffrorna 50–43, 50–43, 50–42. Endast en tidigare match har tidigare fått 50-42 och det var Rich Franklin vs David Loiseau under UFC 58 i mars 2006.

Allt som allt var det en komplett prestation från Holloway som redan i första ronden satte ett högt tempo. Kattar fortsatte dock att kriga på, även under de senare ronderna, men fick se sig själv fullkomligen överrumplad av “Blessed”.

I sin segerintervju tog Holloway tillfället i akt att göra det klart att han är redo att hoppa in om Conor McGregor eller Dustin Poirier får problem i sin kommande match under UFC 257.

 – Det går en stor, stor match nästa vecka: Dustin Poirier vs. Conor McGregor, sa Holloway. Om något händer, om någon faller bort, så vet Dana mitt nummer. Han kan ringa mig isåfall.


HETAST JUST NU


Vad väntar Max Holloway?

Med helgens prestation har Holloway fått hela världens ögon på sig. Han pratar bland annat om att möta Khabib, men troligare är det att han kommer få chansen att slåss om fjäderviktstiteln än en gång.

Holloway har två raka förluster mot divisionsmästaren Alexander Volkanovski men många anser att Holloway vann det sista mötet. Volkanovski är nu inbokad för att ta sig an Brian Ortega under UFC 260 den 27 mars.

Med största sannolikhet kommer Holloway att möta vinnaren av den matchen.

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Calvin KattarMax HollowaySenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...