Fjäderviktsmästaren Max Holloway (vänster) och tidigare lättviktsmästaren Frankie Edgar (höger). Foto via MMAjunkie

Max Holloway vs. Frankie Edgar nära att bokas för UFC 218 i Detroit

Max Holloway ser ut att göra sitt första titelförsvar mot Frankie Edgar i början av december.

Att Frankie Edgar kommer bli fjäderviktens nästa titelutmanare har varit känt länge – men när han kommer utmana den nykrönte mästaren Max Holloway är en annan fråga.

LÄS MER: Dana White avslöjar Max Holloways nästa motståndare

Holloway öppnade nyligen upp om sin situation och menade då att han inte planerade att gå någon ny match innan UFC erbjöd honom ett nytt kontrakt, som ska ha utlovats sedan tidigare.

LÄS MER: Max Holloway kommer inte försvara bältet – innan han får ett nytt UFC-kontrakt

Om mästarens krav har blivit uppfyllda eller ej är ännu oklart – men det verkar hursomhelst gå framåt. Enligt MMA-journalisten Ariel Helwani tyder nämligen mycket på att titelmatchen kommer bokas som huvudevent på UFC 218, som äger rum i Detroit, Michigan den andra december.

Den enda matchen som hittills har offentliggjorts för UFC 218 är ett toppmöte i tungvikt mellan Alistair Overeem och Francis Ngannou. Övriga matcher som Helwani nämner ryktas vara i görningen för galan – men har ännu inte bekräftats av UFC.

Relaterat:

Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
Senaste NyttUFC 218

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah
Senaste kommentarerna
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...