Max Holloways svar till Conor McGregors uppmaning att be honom om en match

UFC:s nya fjäderviktsmästare Conor McGregor uppmanade igår alla som vill möta honom att be till honom på sina knän. Det har dock Max Holloway inte tänkt göra enligt hans senaste tweet.

Conor McGregor har fått matchinvit efter matchinvit den senaste veckan, sedan segern mot Jose Aldo under UFC 194, som gav honom fjäderviktstiteln han så länge längtat efter. McGregor har såklart i vanlig ordning satt sig på sin höga häst och skrev igår på sin Twitter ”Line them up on their knees with their hands out. I want them to beg me.”. Alltså att han vill att de som suktar efter en titelmatch ska rada upp sig och be på sina knän.

Någon som inte tänker följa ”The Notorious” befallning, är fjäderviktskollegan Max Holloway. I alla fall att tyda från hans senaste inlägg på Twitter som lyder ”Till skillnad från vissa människor i UFC, går jag inte ner på mina knän för att få vad jag vill. Ses snart champ.” också har han taggat McGregor i inlägget. Vilket på ett sätt känns otroligt komiskt med tanke på att be på sina knän, är precis vad ”The Blessed” verkar göra på sin profilbild på det sociala mediet. Vi får vänta med spänning och se huruvida McGregor svarar på denna kaxiga men ironiska invit.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorMax HollowaySenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
7 Kommentarer
 • freddie
  21 December 2015 at 09:22

  Töntigt uttalande av gräggor. Han är ett varumärke inget annat. Blir kuk sen när Edgar skickar hem hans fula tryne till Irland igen där gaphalsar som han hör hemma

  • Sebastian
   21 December 2015 at 09:59

   Tycker hela ditt inlägg är töntigt. Sluta formulera dig så vulgärt Freddie. McGregor är bra för UFC, likväl som Rousey är bra för UFC. Det behövs folk som har förståelse för promotion eller i alla fall är villiga att jobba extra hårt för att marknadsföra sporten.
   McGregor är en humoristisk bild utåt som ordnar många tittare och mer spänning inom sporten.
   Edgar och Conor är en bra match som jag ser fram emot, men snälla.. Skärp dig.

 • tojo77
  21 December 2015 at 01:29

  Håller med Fia om att det är lite komiskt av en råkristen som Holloway att säga att han inte går ned på knä för att få som han vill…

 • Vaettra
  21 December 2015 at 03:24

  Max Holloway är fulast i UFC.

  • Godless
   21 December 2015 at 04:43

   Hur mår du?

  • Headown
   22 December 2015 at 11:51

   Moget. Du borde kolla på “project runway” eller” top model” istället.. Här bedöms fighters efter skill, inte utseende.

 • Mike_Maniac
  21 December 2015 at 03:29

  Hahaha, han är helt underbar den grabben! Troligtvis kommer han aldrig bli champ, men helt klart en av de skönare personligheterna i ufc :)

 • Svara