Mayweather säger att Khabib-fighten blir av – kan tjäna 4,2 miljarder

✅ Boxningslegendaren säker: "Kan få det att hända från mitt håll" ✅ Utspelet: "När jag möter honom så ..."

Kort efter att han besegrat Conor McGregor i sin största UFC-match någonsin skickade Khabib Nurmagomedov (27-0 MMA) en utmaning till boxningslegendaren Floyd Mayweather (50-0 boxning).

Läs mer: Khabib vägrar möta Floyd Mayweather i Las Vegas – här är anledningen

Enligt den obesegrade dagestaniern “måste” han nu möta den 41-årige Mayweather, eftersom de båda är obesegrade inom sina respektive sporter.

“Kommer fightas”

Mayweather svarade snabbt med att öppna för ett möte i Las Vegas, och i en nylig intervju berättar boxningsstjärnan att han definitivt kommer möta UFC:s lättviktsmästare framöver:

– Vi kommer att fightas. Jag är min egen boss. Jag kan inte berätta hur det ser ut för honom, men vi kan få det att hända från mitt håll, säger Mayweather till TMZ.

Mayweather mötte så sent som förra året just McGregor i en boxningsmatch, som blev en av de bäst sålda matcherna genom alla tider. Nu meddelar “Money” att han tror att en match mot Khabib kan dra in nästan dubbelt så mycket pengar.

Floyd Mayweather (vänster) mötte MMA-superstjärnan Conor McGregor (höger) i boxningsringen under den förra sommaren. Foto: Joe Camporeale-USA Today/Reuters

“Mellan 110 och 200 miljoner $”

Mayweather ska enligt beräkningar ha tjänat så mycket som 275 miljoner dollar (ca 2,4 miljarder kronor) för matchen mot McGregor. Men han beräknar alltså tjäna betydligt mer för en match mot Khabib:

Läs också: GALNA odds för Mayweather vs. Khabib!

– När jag möter Khabib kommer jag att tjäna niosiffrigt. Det är mer än emot McGregor. Antagligen 100 miljoner dollar mer, garanterat. Det kan garanterat bli så mycket som 110 till 200 miljoner dollar mer, fortsätter boxningsikonen.

Skulle det Mayweather säger stämma skulle han alltså kunna tjäna så mycket som 475 miljoner dollar (ca 4,2 miljarder kronor) mot Khabib.

Se hela intervjun med Mayweather i videospelaren ovan!

Prenumerera på helt nya MMAnytt TV på Youtube för att inte missa några exklusiva videos på svenska!
Kategorier
Khabib NurmagomedovSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.
Omröstning

Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...