Mayweather-McGregor: Galna presskonferensen spårar ur totalt

Floyd Mayweather och Conor McGregor bjöd nog på den mest galna presskonferensen någonsin!

Efter över en timmes uttråkande preshow lär många ha gått och lagt sig istället – men de som höll sig vakna tycker nog alla att det var värt det. Ord kan knappt beskriva vilken intensiv, underhållande och fullständigt GALEN presskonferens som nyss avslutades.

Det var när den obesegrade boxningsstjärnan Floyd Mayweather och UFC:s lättviktsmästare Conor McGregor besökte Toronto, Kanada, för den andra presskonferensen under deras fyra dagar långa världsturné, som allt spårade ur totalt när de två väl klev upp på scenen.

Precis som gårdagen var den stora majoriteten av alla fans på McGregors sida – och när det var dags för “The Notorious” öppningstal tog irländaren över fullständigt. Han började med att ta med sig en annan mikrofon än den vid podiet, för att sedan kontrollera att den fungerade korrekt – innan han kastade iväg den tilltänkta mikrofonen så att Showtime inte skulle kunna stänga av den igen.

Därefter fick McGregor nästan hela publiken att, på hans räkning, vråla “fuck the Mayweathers!”, varpå han gick hårt ut mot Showtimes Stephen Espinoza – som han kallade “a fucking weasel”.

Showtime nekar för övrigt till att “avsiktligt” ha stängt av McGregors mikrofon under tisdagskvällens presskonferens, vilket framgick av ett uttalande under livesändningen…

Showtimes uttalande angående Conor McGregors mikrofon.

Efter ytterligare hårda ord från McGregor till Mayweather hävdade han även att han vägrade flytta sig och sluta prata – och att “Money” var tvungen att göra något åt saken om han hade något emot det. Efter ett tag valde irländaren dock ändå att lämna över ordet till Mayweather, som kom inte med mycket press på sig…

Floyd Mayweather högg tillbaka

Mayweather öppnade med att vråla “hard work!” – och förväntade sig att fansen, likt gårdagen, skulle svara med “dedication!” – men möttes istället av burop. “Money” hämtade sig dock sakta men säkert med hårda ord och gjorde “matchen” jämnare än den först verkade.

Bland annat utmanade Mayweather irländaren att betta hela sin lön – om han nu var så säker på vinst. Något som man tydligt kunde så att McGregor inte hade förväntat sig – även om han omedelbart tackade ja.

“No fucking problem,” svarade McGregor på utmaningen.

ANNONS

Vidare lyckades Mayweather få ett fan att ge honom en irländsk flagga, som han viftade med och trädde runt sig. McGregor, som hela tiden var med och svarade Mayweather under hans “tal”, kontrade då med att ta Mayweathers ryggsäck fylld med pengar. McGregor varnade även “Money” att han skulle “fuck him up” om amerikanen gjorde något med den irländska fanan.

Mayweather valde slutligen att ge den till McGregor – som kastade tillbaka den så att den landade på marken. Det verkade som att irländaren försökte kasta tillbaka den till det fan som delade ut den, men misslyckades varpå han möttes av hånskratt från Mayweather.

Kort innan Mayweather avslutade sitt “tal” testade han ännu en gång att vråla “hard work!” – och fick denna gång något bättre svar av fansen. Slutligen ropade han mot UFC:s vd Dana White att de två har pengar – och att de inte behöver bära kostymer för den sakens skull, innan han släppte mikrofonen.

Presskonferensen avrundades med ännu en intensiv faceoff med en hel del skitsnack sinsemellan, som inte gick att höra.

Here's TWO MINUTES AND THIRTY SECONDS of diabolical jaw-jacking between Floyd Mayweather and Conor McGregor! #MayMacWorldTour

Publicerat av UFC on FOX den 12 juli 2017

 

Återupplev den omedelbart klassiska presskonferensen i videon längst upp i artikeln!

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Mayweather vs. McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
En kommentar
 • Ken Allaga
  13 July 2017 at 11:27

  Spårar ut? Wtf, va snackar ni om? Om detta spårade ur, vad gjorde då Diaz presskonferensen där flaskor flög? Detta va bara underhållande.

  Bad click bait is bad.

 • Svara

  UFC ODDS
  UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
  Rob Font vs José Aldo1.652.30
  Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
  Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
  Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
  Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...