Mayweather-McGregor: Svenske Badou Jacks titelmatch visas på TV3

Den som vill se Badou Jacks titelmatch i helgen behöver inte köpa pay-per-view. Det räcker nämligen med att ha ett kanalpaket där TV3 ingår.

Under helgens stora boxningsgala kommer WBC:s tidigare titelhållare i supermellanvikt, svenske Badou Jack, göra sin lätta tungviktsdebut och utmana den regerande mästaren Nathan Cleverly om bältet på huvudkortet.

LÄS MER: Svenske Badou Jack möter världsmästaren på Mayweather vs. McGregor-galan

Nu står det klart att det inte kommer krävas något pay-per-view-köp för att se just den matchen. Har du TV3 kan du nämligen se titelmatchen där istället, som en del av deras rekordlånga sportsändning.

“En svensk i en världsmästarmatch i en av de mest omtalade galorna i modern tid blir lysande underhållning för TV3-publiken,” säger Per Nunstedt, vice president på MTG Sport, i ett pressmeddelande och fortsätter:

“Badou Jack är en boxare i absolut världsklass som på många sätt är mer berömd för den internationella publiken än för den svenska. Det här är ett utmärkt tillfälle att lära känna honom bättre då han går upp i en stormatch i TV3.”

LÄS MER: Floyd Mayweather vs. Conor McGregor – Matchkortet, Tiderna och Oddsen

Den som även vill se galans huvudmatch, där UFC-stjärnan Conor McGregor och den obesegrade boxningsstjärnan Floyd Mayweather möts i ringen, får dock fortfarande vända sig till Viaplay.

Viaplays PPV kostar 499 kronor och inkluderar huvudkortets alla fyra matcher.

LÄS MER: Floyd Mayweather vs. Conor McGregor visas på Viaplay

Kategorier
Badou JackSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara