Mayweather och McGregor fortsätter tjafsa: “Certified Killa vs Certified Bitch”

✅ Twittertjafset mellan superstjärnorna är långt ifrån över ✅ Allt mer pekar på en returmatch i MMA

Få kan ha missat hur den obesegrade boxningsstjärnan Floyd Mayweather och UFC:s lättviktsmästare Conor McGregor har tjafsat fram och tillbaka på sociala medier den senaste månaden. Och Twitter-tjafset verkar vara långt ifrån över.

Enligt uppgifter kan de två göra upp i en stor returmatch inom kort – som denna gång skulle ta plats i en MMA-bur istället för en boxningsring. Och att döma av de senaste inläggen tyder allt mer på att ryktena är sanna…


LÄS MER: Conor McGregor ryktas möta Floyd Mayweather – i en MMA-match


Mayweather kallar McGregor för “bitch” – får ett klockrent svar

Under söndagen la Mayweather ut följande inlägg, bestående av ett montage där det ser ut som han armbågar McGregor i en MMA-match:

“Certified Killa vs Certified Bitch,” skrev Mayweather.

“Money” fick snabbt ett klockrent svar från “The Notorious”….

“A real elbow in a real fight,” skrev McGregor.

Dana White villig att boka returmatchen

Ryktena om Mayweather vs. McGregor 2 i MMA stärks även om UFC:s vd Dana White, som vid upprepade tillfällen ställt sig positivt till idéen. Nyligen sa White att han tycker att det nu är Mayweathers tur att ge sig in i McGregors sport.

”We went over and boxed him, the UFC and Conor McGregor, and now it’s time for him to reciprocate and come and fight in the Octagon,” sa White i en intervju på UFC Tonight.


LÄS MER: Dana White öppen för Mayweather vs. McGregor 2 i oktagonen: “Är dags att återgälda”


Mayweather och McGregor möttes senast i en stor boxningsmatch den 28 augusti förra året, där “Money” kammade hem vinsten via teknisk knockout i den tionde ronden efter en jämn start. Matchen markerade Mayweathers 50:e raka seger och var enligt egen utsago hans sista i boxningskarriären – samtidigt som McGregor gick sin första match i proffsboxning.


Relaterat:


Tror du att Mayweather och McGregor kommer mötas i MMA?

Kategorier
Mayweather vs. McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah