Mayweather och McGregor fortsätter tjafsa: “Certified Killa vs Certified Bitch”

✅ Twittertjafset mellan superstjärnorna är långt ifrån över ✅ Allt mer pekar på en returmatch i MMA

Få kan ha missat hur den obesegrade boxningsstjärnan Floyd Mayweather och UFC:s lättviktsmästare Conor McGregor har tjafsat fram och tillbaka på sociala medier den senaste månaden. Och Twitter-tjafset verkar vara långt ifrån över.

Enligt uppgifter kan de två göra upp i en stor returmatch inom kort – som denna gång skulle ta plats i en MMA-bur istället för en boxningsring. Och att döma av de senaste inläggen tyder allt mer på att ryktena är sanna…


LÄS MER: Conor McGregor ryktas möta Floyd Mayweather – i en MMA-match


Mayweather kallar McGregor för “bitch” – får ett klockrent svar

Under söndagen la Mayweather ut följande inlägg, bestående av ett montage där det ser ut som han armbågar McGregor i en MMA-match:

“Certified Killa vs Certified Bitch,” skrev Mayweather.

“Money” fick snabbt ett klockrent svar från “The Notorious”….

“A real elbow in a real fight,” skrev McGregor.

Dana White villig att boka returmatchen

Ryktena om Mayweather vs. McGregor 2 i MMA stärks även om UFC:s vd Dana White, som vid upprepade tillfällen ställt sig positivt till idéen. Nyligen sa White att han tycker att det nu är Mayweathers tur att ge sig in i McGregors sport.

”We went over and boxed him, the UFC and Conor McGregor, and now it’s time for him to reciprocate and come and fight in the Octagon,” sa White i en intervju på UFC Tonight.


LÄS MER: Dana White öppen för Mayweather vs. McGregor 2 i oktagonen: “Är dags att återgälda”


Mayweather och McGregor möttes senast i en stor boxningsmatch den 28 augusti förra året, där “Money” kammade hem vinsten via teknisk knockout i den tionde ronden efter en jämn start. Matchen markerade Mayweathers 50:e raka seger och var enligt egen utsago hans sista i boxningskarriären – samtidigt som McGregor gick sin första match i proffsboxning.


Relaterat:


Tror du att Mayweather och McGregor kommer mötas i MMA?

Prenumerera på helt nya MMAnytt TV på Youtube för att inte missa några exklusiva videos på svenska!
Kategorier
Mayweather vs. McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah
Omröstning

Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...