Vändningen – Floyd Mayweather vs. Tenshin Nasukawa blir av

✅ Kolla in alla förutsättningar inför mötet mellan boxningsikonen och den japanska supertalangen här!

Tidigare under månaden nåddes vi av nyheten att Floyd Mayweather möter den japanske talangen Tenshin Nasukawa i den japanska organisationen RIZIN.

Läs mer: Floyd Mayweather möter MMA-talangen Tenshin Nasukawa på RIZIN 14

Strax därefter dementerade Mayweather dock uppgifterna, och menade att det hela egentligen skulle ha handlat om en uppvisningsmatch. Detta då han aldrig accepterat en officiell fight mot japanen.

Blir av – utan sparkar

Nu verkar det som att matchen blir av oavsett – just som en uppvisningsmatch. Dessutom har man bestämt att inga sparkar kommer att tillåtas, samt att mötet bara kommer att pågå i tre ronder.

– Det kommer att bli en liten uppvisning i boxning. Inga sparkar över huvud taget. Jag kommer gå nio minuter med killen, säger Mayweather till TMZ under tisdagen.

– Självklart kommer det att bli den bäst betalda uppvisningsmatchen någonsin, passar han på att intyga.

Presidenten: “Ett missförstånd”

Även Rizins president Nobuyuki Sakakibara meddelar att matchen är på gång igen, och att “missförståndet” mellan organisationen och boxningslegendaren nu är utagerat.

“Missförståndet med Floyd Mayweather är löst. Han kommer att möta Nasukawa i Rizin på nyårsafton den 31 december,” skriver Sakakibara.

En av Japans största stjärnor

Mayweather är obesegrad (50-0) genom sin professionella boxningskarriär, och gick sin senaste match mot MMA-stjärnan Conor McGregor.

Relaterat: Tenshin Nakusawa besvarar McGregors hån: “Jag är inte Jackie Chan”

Nasukawa Tenshin är en av japans största kampsportsstjärnor, trots sin ringa ålder på 20 år. Han är obesegrad både inom kickboxning (27-0) samt MMA (4-0).

Kategorier
Floyd MayweatherSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...