Italienska DJ:n väcker åtal mot McGregor – efter oprovocerade attacken!

✔ Attacken ska ha resulterat i en hjärnskakning och bruten näsa

Conor “Notorious” McGregor har försökt sitt bästa att leva upp till smeknamnet på senare tid. I oktagonen har han inte lyckats besegra någon på ett bra tag nu, men folk på Italiens gator får akta sig väl för hetlevrade McGregor – stjärnan verkar ha något att bevisa.

Som bekant attackerade McGregor en italiensk DJ vid namn Francesco Facchinetti på en nattklubb i Rom för bara några dagar sedan. Nu har Facchinetti väckt åtal mot UFC-stjärnan.

I ett uttalande på CNN förklarade italienaren att “världen måste få veta hur farlig [McGregor] är” och att han “måste stoppas”.

Det är ännu oklart huruvida videobevis på incidenten finns, men företaget som ansvarar för nattklubben samarbetar i dagsläget med polis.

Enligt Fachinetti ska McGregor ha boxat honom i näsan efter att han, tillsammans med skådespelerskan Bella Thorne, talat om för McGregor att han behövde lämna festen eftersom han hade en filmpremiär att gå på tidigt nästföljande morgon.

Den italienska DJ:n uppger att han brutit näsan, spräckt läppen och fått hjärnskakning som resultat av den helt oprovocerade attacken.


HETAST JUST NU


Dana White: “Vet inte vad som är sant” när det gäller McGregor

UFC-presidenten Dana White har nyligen sagt att han själv inte har någon aning om händelsen och därmed inte kan förtydliga något.

– Jag vet helt ärligt inte tillräckligt för att kommentera på det. Jag har självklart sett vad ni… eller ni killar har sett mer än mig, faktiskt, om jag ska vara ärlig med er. Jag har inte pratat med Conor [McGregor] så jag vet inte vad som är sant. Jag vet inte exakt vad som hände. Så jag kan inte riktigt kommentera på saken.

Incidenten blir en av många för McGregor på senare tid. Tidigare legala problem för den irländske superstjärnan inkluderar anklagelser om sexuellt övergrepp, hans attack på en buss full av UFC-kollegor, samt attacken mot en äldre man som sägs ha vägrat dricka McGregors “Proper No. Twelve”-whisky.


Missa inte: UFC: Paulo Costa är REJÄLT över viktgränsen inför huvudmatchen!


Speltips inför UFC Vegas 41!

UFC Vegas 41 ligger precis runt hörnet och huvudmatchen är bäddad för en skräll. Det blir förstås Paulo Costa vs Marvin Vettori. 

Efter viktfiaskot verkar oddsen indikera att Costa förlorar matchen, men han är ju förstås ännu farligare om han väger mycket mer än sin motståndare! Kanske värt att tippa på “Borrachinha” Costa?

Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...