McGregor-Malignaggi: Knuff eller nedslagning?

Var det en nedslagning eller en knuff som fick Paulie Malignaggi att åka i backen i sparringen med Conor McGregor? Kolla in Luke Thomas analys!

Fick Conor McGregor till en knockdown, eller puttade han i själva verket ner den forne världsmästaren Paulie Malignaggi?

Det har varit en het snackis på sistone, efter att följande bild från deras sparring kom ut på nätet:

Frågan stor kvar – trots att videon släppts

Nyligen gick UFC:s vd Dana White ut med två videoklipp, varav ett som visar just det ifrågasatta segmentet. Men trots att filmen nu finns att se är folk inte mindre splittrade i frågan för den sakens skull.

Så hur ligger det egentligen till? Är frågan glasklar eller helt enkelt mer komplex än många tror? Det gör MMA-journalisten och analytikern Luke Thomas sitt bästa för att reda ut i det senaste avsnittet av Monday Morning Analyst.

Kolla in videon ovan!

Kategorier
Monday Morning AnalystSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...