McGregor vs. Diaz 3 klart för UFC 219? Dana White ger ett klart besked

Ryktet går att Conor McGregor och Nate Diaz har skrivit på kontraket för en tredje match under UFC 219 den 30 december.

Tidigare under dagen gick sportsidan Team FA ut med nyheten att Conor McGregor och Nate Diaz äntligen hade skrivit på kontraktet för att mötas en tredje gång. Nyheten möttes med både glädje och skepticism men det dröjde inte länge innan UFCs president Dana White kunde ge ett klart besked.

“Not true AT ALL”

Diaz har inte tävlat på över ett år

Lättviktsmästaren Conor McGregor tävlade senast den 26 augusti då han gjorde sin professionella boxningsdebut mot den obesegrade Floyd Mayweather. Det hela slutade i en TKO-förlust för irländaren men han blev ändå hyllad för sin insats mot en av boxningsvärldens absoluta giganter.

Diaz har i sin tur inte tävlat sedan returmatchen mot McGregor i augusti 2016, ett möte som slutade med en domslutsförlust för Diaz. De två kämparna har nu varsin vinst i oktagonen då Diaz ströp ut McGregor den 5:e mars 2016.

Meningarna är delade om McGregor borde ta sig an Diaz i en tredje match eller om han istället borde försvara lättviktsbältet mot någon av de topprankade utmanarna i divisionen. Under UFC 216 i oktober kommer #2-rankade Tony Ferguson att möta Kevin Lee och lyckas han ta hem vinsten har han tio raka vinster i oktagonen och är en klar kandidat för nästa titelmatch.

 

Vem vill du se McGregor möta i sin nästa match?

 

Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...