McGregor vs. Pacquiao? White tänker isåfall stämma boxningslegenden

UFCs president Dana White skjuter ned ryktena om en eventuell match mellan boxningslegenden Manny Pacquiao och Conor McGregor.

Enligt boxningslegenden Manny Pacquiao så är han i förhandling med Conor McGregor gällande ett eventuell möte i ringen under 2018. Det är dock något som UFCs president Dana White inte är särskilt road över.


Läs mer: Manny Pacquiao vs. Conor McGregor? “Pac-Man” hävdar att diskussionerna är igång


Tänker stämma Pacquiao

I förra veckan kunde MMAnytt rapportera att Pacquiao hävdat att en match mellan honom och UFCs lättviktsmästare McGregor var på bordet att han förhandlingarna hade inletts men ännu inte gått vidare.

Pacquiao siktar på en retur till ringen i april och irländaren är en av många motståndare som klassats som möjliga.

Dessa planer sköts dock ned av UFCs president White som sade att han skulle stämma Pacquiao eller hans representanter ifall uttalandena skulle visa sig vara riktiga:

No,” sade White när han tillfrågades om en match mellan McGregor och Pacquiao var på gång. “That would be weird cause he’s under contract with us.

“If that’s true, I will be suing Manny Pacquiao and whoever’s representing him. I’m assuming that’s not true.”

Floyd Mayweather vann megafighten mot Conor McGregor via teknisk knockout i den tionde ronden. Foto: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Har ännu inte försvarat sitt bälte

McGregor har inte tävlat sedan han förlorade sin boxningsdebut mot Floyd Mayweather i augusti och han har dessutom inte klivit in i oktagonen på över ett år.

Senaste gången som McGregor tävlade i UFC så vann han lättviktsbältet genom att besegra Eddie Alvarez via TKO. Den irländska mästaren har fått utstå kraftigt med kritik under åren för att inte försvara sina bälten trots att han hållit i fyra bälten i två olika organisationer.

Enligt källor så skulle McGregor ha försvarat sitt bälte mot interimmästaren Tony Ferguson i slutet av året men efter att ha blivit inblandad i skandalscener under en Bellator-gala så ställdes matchen in.

Sedan dess har irländaren hamnat i rampljuset av olika anledningar men ännu har ingen ny match bokats in.

Relaterat:

 

Buren eller ringen, vart hör McGregor hemma?

 

 

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]