McGregors tränare kommer med oväntad utmaning åt Khamzat – inför UFC London!

✔ "UFC kommer till London i mars"

Succésvensken Khamzat Chimaev är just nu ett av de hetaste namnen i UFC och spås en lysande framtid inom den världsledande MMA-organisationen.

Boxning - WBC ‘Interim’ Super Middleweight title | 12 rounds | Phoenix, Arizona

David Benavidez - 1.05
David Lemieux - 8.50
Bet365

Med tio raka vinster, alla via avslut, och en placering i UFC:s officiella ranking tycks världen ligga vid Khamzats fötter. Trots att han inte tog någon skada i sin senaste match så har dock hans nästa match kommit att vänta. Han har matchats ihop med namn som Gilbert Burns och Nate Diaz men ännu har inget officiellt kommit att materialiseras.

Conor McGregors huvudtränare John Kavanagh tycker sig dock ha en perfekt motståndare åt Khamzat, om än en något överraskande sådan.

Kavanagh föreslog både en tid, plats och motståndare för Khamzat. Han vill att UFC-svensken tar sig an ingen mindre än den talangfulla islänningen och McGregors lagkamrat Gunnar Nelson.

 – Det har varit väldigt intressant att se utvecklingen av den enormt begåvade och karismatiska Khamzat Chimaev, skrev Kavanagh. UFC kommer till London i mars, och som en anhängare skulle jag älska att se [Khamzat] slåss mot Gunnar Nelson. Det vore en kort flygresa till London för dem båda…Vad tycker ni?

Kavanagh taggade UFC:s matchmäklare Sean Shelby i inlägget på Twitter. Hans förslag möttes dock av stor skepsis då många poängterade ut det faktum att Nelson inte tävlat på över två år och endast har en vinst under sina fyra senaste matcher.

Precis som Khamzat så påbörjade Nelson sin UFC-karriär som en obesegrad talang med flera avslut. Mot slutet av 2014 hade han gått obesegrad ur fjorton matcher innan han förlorade ett delat domslut mot Rick Story i Stockholm.

Det är oklart varför Nelson varit inaktiv den senaste tiden, men han fortsätter att träna och ser ut att ägna mycket tid åt sin klubb Mjölnir på Island. Nelsons senaste match gick av stapeln i september 2019 och då förlorade han via enhälligt domslut mot Burns i Köpenhamn, Danmark.

Han hade dessförinnan förlorat ett delat domslut mot Leon Edwards, strypt up “Cowboy” Oliveira och innan dess själv blivit avslutad av Santiago Ponzinibbio.


MMAnytt UFC MMA Gunnar Nelson (© Per Haljestam-USA TODAY Sports)

© Per Haljestam-USA TODAY Sports


HETAST JUST NU


UFC: Khamzat vs Gunnar Nelson?

Khamzat och Straight Blast Gym på Irland har lite av ett förflutet. Enligt Khamzat själv så flög han 2018 till ön för att slå McGregor. Den vilda historien hade sina rötter i McGregors rivalitet med Khabib.

– Det var på den tiden då [McGregor] hade förolämpat Khabib och pratade om Zubaira (Tukhugov). Ingen visste vem jag var då. [McGregor] snackade även om en annan kille som också är tjetjensk. Jag kommer inte ihåg hans namn men [McGregor] påstod att han knockat honom i sparring.

– Jag bor väldigt nära [McGregor], så jag tänkte att jag skulle kunna (åka dit och) stöta på honom på gatan eller på gymmet och slå ned honom. Det är vad han förtjänar.

Khamzat ska ha blivit stoppad av polis och hemskickad till Sverige. Du kan läsa hela historien här.

 

Vill du se Khamzat Chimaev möta Gunnar härnäst?

 


Missa inte: McGregor snart igång med träningen – Vill inte ha uppvärmningsmatch!


Speltips inför UFC Vegas 44

Nästa helg kommer den före detta UFC-mästaren Jose Aldo att återvända till buren då han tar sig an topprankade Rob Font. Den spännande bantamviktsdrabbningen kan komma att visa vem som cementerar sin plats i toppen och gör sig förtjänt av en titelmatch under 2022.

Font är rankad över Aldo och öppnar även upp som favorit hos MMAnytts samarbetspartner Bethard. Tror du också att Font kommer utöka sin vinstsvit till fem raka eller blir det Aldo som tar hem ytterligare en imponerande vinst? Sätt en guldkant på galan genom att placera en slant på nästa helgs UFC Vegas 44!

Just nu ligger oddsen på:

 

Bethard_knapp_ryggaspelet

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

UFC Fight Night: Holm vs. Vieira

Holly Holm - 1.44
Ketlen Vieira - 2.87
Bethard

Helgen bjuder på UFC Vegas 55 och boxning!

Holly Holm är storfavoriten inför helgens spännande drabbning med topprankade Ketlen Vieira  1.41 i odds kontra Vieiras 2.90. Lyckas brasilianskan skrälla i helgen blir det alltså en stor utbetalning för hennes fans!

Tar vi en titt på boxningsvärlden blir det minst lika grymma odds när obesegrade David Benavidez möter underdog David Lemieux. Den erfarne Lemieux ges inte en stor chans att vinna, åtminstone om man tittar på oddsen: 9.05 jämfört med 1.06 för vassa Benavidez.

Vilka ryggar du inför helgens stora matcher?

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bet365

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som bor i Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...