Medan du sov: Cain Velasquez spöar Brock Lesnar – igen

✅ Får Brock Lesnar att fly ringen

2010 möttes de två tungviktsgiganterna Brock Lesnar och Cain Velasquez för första gången. Velasquez kom till matchen som obesegrad talang och förutspåddes att bli den bästa tungviktaren någonsin.

Velasquez levde upp till sitt rykte och avslutade Lesnar i första ronden – vilket gjorde honom till UFC:s nya tungviktsmästare.

Spola fram ett par år och Lesnar är tillbaka i WWE. Medan Velasquez också han verkar vara mer intresserad av pro-wrestling. Velasquez har till och med gått så långt att han övervägt att sluta med MMA, efter ett par framgångsrika uppträdanden i den nya arenan.

Inatt möttes de två igen då Velasquez överraskade Lesnar under WWE Smackdown. Efter att ha blivit nedtagen och slagen av Velasquez flydde Lesnar ur ringen med sitt bälte medan Velasquez väntade på honom inför tusentals skrikande fans.

Velasquez vill dra sig ur USADA:s testpool

Den före detta tungviktsmästaren Velasquez har lämnat in en notis om att han vill inte längre vill vara med i USADA:s testpool för dopingkontroller. Detta rapporterar MMAjunkie.

Det blir mer och mer troligt att Velasquez, som för några månader sedan gjorde en sensationell debut i AAA, alltså lämnar MMA för att fokusera på pro-wrestling.

Han har ännu inte skrivit på för WWE, men ligger för närvarande i förhandlingar med dem.

UFC 243 Embedded – avsnitt fem

Fight night drar allt närmare i Melbourne, Australien. I avsnitt fem av UFC:s populära vlogg-serie får vi se tungviktaren Tai Tuivasa retas med sina lagkamrater, bland annat UFC-nykomlingen Justin Tafa.

Robert Whittaker och Al Iaquinta gör intervjuer på Marvel Stadium och Dan Hooker drar igång öppna träningarna.

Israel Adesanya imponerar på publiken med sina moves.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...