David Branch doping
David Branch under sin tid som WSOF-mästare. Foto: WSOF

Medan du sov: David Branch fast i dopingkontroll – stängs av

✅ Detta hände i MMA-världen medan du sov!

USADA är fortsatt på krigsstigen. Tidigare i veckan kom nyheten att flugviktaren Sarah Frota fastnat i en dopingkontroll och stängs av i två år.

Nu är det nästa fighters tur att stängas av – denna gång mellanviktaren David Branch. Den 24:e maj lämnade Branch, en före detta dubbelmästare i WSoF (numera PFL), ett dopingtest som visade spår av Ipamorelin.

Ipamorelin är ett peptidhormon som finns med på listan över otillåtna preparat. Avstängningen är retroaktiv från den 26:e juli vilket innebär att vi inte får se Branch i buren igen förr ens den 26:e jui 2021.

Branch förlorade via submission mot den glödhete svensken Jack Hermansson i sin senaste match i oktagonen.

WWE-stjärnan Jack Swagger klar för ny match i Bellator

Jake “Jack Swagger” Hager – Foto: Screenshot/Bellator MMA

Före detta WWE-stjärnan och brottaren Jake “Jack Swagger” Hager är klar för ny match i Bellator. Efter två högst tvivelaktiga motståndare i sina två första matcher står Hager nu inför sitt tuffaste test hittills.

På Bellator 231: Mir vs. Nelson 2 tar han sig an Anthony Garrett med ett matchfacit på 4-2-0. Garrett kommer till matchen från en förlust men vann innan dess tre raka matcher.

Hager å andra sidan har vunnit sina två MMA-matcher via arm-triangel i första ronden. Bellator 231 går av stapeln den 25:e oktober i Uncasville, Connecticut. I huvudmatchen går Frank Mir ett returmöte mot Roy Nelson, i en match som Mir berättat att han inte är speciellt sugen att gå.

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...