Medan du sov: Justin Gaethje tar sikte på nästa motståndare

✅ Detta hände i MMA-världen medan du sov!

Justin Gaethje tog en av sina största segrar i karriären i helgen. “The Highlight” besegrade veteranen Donald Cerrone via TKO i första ronden i huvudmatchen på UFC Vancouver.

Gaethje träffade med en klockren krok rakt på Cerrones haka som fick honom att krascha till marken. Efter att domaren tvekat ett par gånger bröt han till slut och Gaethje stod som vinnare.

Efter matchen ställde Gaethje in sig på tre potentiella motståndare. Hans främsta önskan var ett titelmöte mot vinnaren mellan Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson. Matchningen, som varit bokad flera gånger är inte officiell men det råder inga tvivel om att den är ett logiskt nästa steg.

Innan Gaethjes huvudmatch har han, likt många andra, siktat in sig på superstjärnan Conor McGregor, som han kan tänka sig möta om en titelchans inte blir verklighet.

“I want the winner of Tony and Khabib,” sade Gaethje. “I want to fight for the world title. I want to prove I’m the best in the world. So that’s what’s next.”

“As far as I know he’s retired. He is in the rankings so he either fights or he gets out. That’s how I see it,” sade Gaethje om McGregor. “I absolutely would love to fight him.”

Cain Velasquez briljerar i ringen

Forne UFC-mästaren Cain Velasquez berättade för några veckor sedan att hans tid i oktagonen kan vara räknad. Hans nya passion heter Pro-wrestling. I helgen var han åter i buren och visade prov på sin fantastiska atletiska förmåga.

Austin Hubbards ben uppskuret

Lättviktaren Austin Hubbard tog sin första vinst i UFC mot Kyle Prepolec under helgens UFC. Hubbards ben var efter matchen så svullet att han var tvungen att få benet uppskuret för att dämpa svullnaden. Det var till och med så illa att Hubbard svimmade.

Inte det bästa sättet att fira första vinsten i världens största MMA-organisation.

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...