Karolina Kowalkiewicz
Foto: Per Haljestam-USA TODAY Sports

Medan du sov: Karolina Kowalkiewicz får ny match – trots tre raka förluster

✅ Motståndaren har nio raka vinster och är obesegrad i UFC

Topprankade polskan Karolina Kowalkiewicz har inte vunnit en match på över 18 månader och har tre raka förluster.

På de senaste sju försöken har Kowalkiewicz endast lyckats ta hem två vinster. Trots förlustsviten ger UFC henne en till chans – och en tuff motståndare. Yan Xiaonan har ett matchfacit på 11-1 och har vunnit fyra raka i UFC.

Kinesiskan kommer till matchen med nio raka vinster och har inte förlorat sedan 2010. Trots detta har hon inte lyckats slå sig in i UFC-rankingen.

De två möts nu på UFC on ESPN+26 som går av stapeln i Auckland, Nya Zeeland. Sedan tidigare är även norrmannen Emil Meek klar för match på galan. Huvudattraktion för kvällen blir ett spännande lättviktsmöte mellan Paul Felder och hemmasonen Dan Hooker.

UFC 245: Usman vs. Covington – Countdown

I helgen är det äntligen dags för en stor UFC-gala när Kamaru Usman försvarar sin titel mot den kontroversiella Colby Covington. Vidare på kortet ser vi även ytterligare två titelmatcher då Max Holloway försvarar mot Alexander Volkanovski, och Amanda Nunes försvarar sin bantamviktstitel mot Germaine de Randamie.

Spana in countdown nedan!

Tito Ortiz krossar “El Patron” – se highlights här!

Efter vinsten mot Chuck Liddell tidigare i år meddelade Tito Ortiz återigen sin pension. Den kom dock att bli kortvarig då han i helgen åter var aktuell i buren.

Denna gång under en ny fana – nämligen Combate Americas. Ortiz tog sig an galans VD Alberto del Rio – mer känd som “El Patron” eller “Dos Caras Jr”.

För de gamla inbitna MMA-fansen kanske de kommer ihåg Dos Caras Jr från PRIDE där han, iförd en luchador-mask, fick smaka på “left kick cemetary” från Mirko “Crocop” Filipovic under PRIDE Bushido 1.

Ortiz behövde bara ett par minuter innan han avslutade den betydligt mindre rutinerade del Rio, som inte fightats sedan 2010.

Vad står näst på tur för Tito Ortiz?

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara