Spike Carlyle

Medan du sov – Spana in snygga knockouten från LFA 74!

✅ Detta hände medan du sov!

I helgen gick LFA 74 av stapeln i Riverside, Kalifornien och huvudkortet öppnades upp på bästa möjliga sätt. I lättviktsmötet mellan Spike Carlyle och Matthew Colquhoun var det bara lite mer än en minut kvar när Carlyle träffar med ett klockrent snurrslag som totalt sänker motståndaren.

Vad som gör denna knockout extra speciell är att Carlyle följer inte upp – utan vänder ryggen till och firar sin seger utan att domaren behöver bryta.

Pinsamt när Tito Ortiz håller i en mic? Alltid!

Forne UFC-mästaren Tito Ortiz har pensionerat sig och kommit tillbaka flera gånger. Efter det tredje mötet med Chuck Liddell, som slutade i Ortiz favör via en snabb TKO, var det många som trodde att det var Ortiz sista match. För en tid sen stod det dock klart att Ortiz är klar för en ny organisation – där han möter dess president i första matchen.

Albert Del Rio har varit framgångsrik inom pro-wrestling och har även fightats i PRIDE, där han som figuren Dos Caras Jr. tog sig an självaste Mirko “Crocop” Filipovic. Matchen mot Filipovic slutade via knockout efter bara 45 sekunder. Under helgen möttes de två herrarna i buren under en Combate Americas-gala. De verkade till synes försöka ta hem Cringe-titeln från Henry Cejudo – där båda två kom med minst sagt unika citat.

Tagga till inför UFC 242 med countdown!

I helgen är det dags för UFC 242: Khabib vs. Poirier från Abu Dhabi i Förenta Arabemiraten. Lättviktstitlarna ska unifieras när nykrönte interim-mästaren Dustin Poirier möter den obesegrade Khabib Nurmagomedov.

Galan går av stapeln i en specialbyggd arena och i den delade huvudmatchen utlovas fyrverkerier. Edson Barboza och Paul Felder går ett returmöte från deras episka match på UFC on FOX 16 för cirka fyra år sedan. Spana in hela countdown-avsnittet nedan!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara